nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és Pápai Joci gyerekeket bíztatnak

Tóth Gabi: „Engem is bántottak, azt mondták, ne énekeljek”

A két énekes egy új küldetésbe kezdett.

Kartalon járt Tóth Gabi és Pápai Joci, ahol rendkívüli osztályfőnöki órát tartottak. A két énekes 400 diáknak mesélt a saját életükről, amivel a céljuk, hogy megmutassák minden akadályt le lehet küzdeni és bárki elérheti az álmait. Kartal csak az első helyszín volt, az országban több városba is ellátogatnak majd Gabiék. 

Tóth Gabi és Pápai Joci

Tóth Gabi, Pápai Joci (Fotó: TV2)

Engem is bántottak az iskolában, húztuk egymást gyerekek. Azt mondták, ne énekeljek. Mindenki különleges. Viszont aki meri használni a képességeit, azokat sokszor bántják, mert félnek tőle. Azzal, hogy ezt elmondtam, ezzel is azt akartam üzenni a gyerekeknek, hogy ne engedjék, hogy elnyomják őket. ” – ezt mondta Kartalon Tóth Gabi, ahol több száz gyerek várta őt és régi jó barátját, Pápai Jocit. A TV2 sztárjai rendhagyó osztályfőnöki órát tartottak iskolásoknak, amelyre a Bors is elkísérte őket. Az énekesnő elmondta, azt szeretnék tudatosítani a gyerekekben, hogy ha nekik sikerült megvalósítani az álmaikat, ez bárkinek sikerülhet. Nekik sem volt hátszelük, mind a ketten egy kis településről érkeztek Budapestre, ám a kitartásuknak és a tehetségüknek köszönhetően komoly sikereket értek el. A rendhagyó osztályfőnöki órán Gabi és Joci a 20 éve tartó barátságukról is őszintén meséltek az iskolásoknak. Csak úgy záporoztak a kérdések hozzájuk. 

Minden embert a jóisten úgy teremtett meg, hogy valamiben nagyon-nagyon különleges, és ezt kell megtalálni, erősíteni. Ha valaki azt tudja csinálni, amit szeret, ami nálam a zene, azt gondolom annál nagyobb boldogság nincs” – mondta Joci a napilapnak, akit a hite segített át a nehéz időszakokon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top