nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi újjászületett

Tóth Gabi: „Olyan dolgokat tudok magamból kiénekelni, ami miatt más három hónapig jár terapeutához”

Attól függetlenül bevallotta, jár terapeutához.

Tóth Gabi vasárnap a Sztárban Sztár leszek! színpadán mutatta meg legújabb dalát, a SzívbeEmelő-t. Az énekesnőt az elmúlt években rengeteg támadás érte, hol a hite, hol pedig a politikai hovatartozása miatt. Volt idő, amikor elzárkózott a nyilvánosság elől, és olyan is, amikor sírva adott interjút. Pár hete viszont elmondta, úgy érzi, hogy sikerült túllendülnie ezen és most már képes mosolyogni. 

Tóth Gabi könnyekben tört ki

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Legújabb számában kiadta magából az érzéseit, melyeket úgy érzett, egy interjú során nem tudna ugyanígy elmondani. 

„Mikor kiírtam ezt a dalt magamból – plusz hozzákapcsoltunk egy meglévő mezőségi népdalt –, akkor utána én letettem ezt az elmúlt időszakot, és egy újjászületés, egy újult erő-élményem volt. Nagyon hálás vagyok azért, hogy művészettel, zenével foglalkozhatok, mert olyan dolgokat tudok magamból kiénekelni, ami miatt más három hónapig jár terapeutához. Nagyon fontos, én is járok, de a zene nagyon sokat segít, hogy az emberben ne gyűljenek fel a nehézségek” – mondta Gabi a Mokka kameráinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top