nlc.hu
Sztárok

Majka válasza Stohl András megjegyzésére

Majka frappáns választ adott Stohl Andrásnak

A TV2 mindkét hétvégi showműsorában találkozhattunk a Sztárban sztár leszek! mentoraival, akik elmesélték, hogyna érezték magukat a táncos műsor vendégeként.

A szombati Dancing with the Stars sztárvendégei voltak a Sztárban sztár leszek! meseterei, és mind a négyen élvezték az élő adást. Látszott is rajtuk, hogy elemükben voltak, ezt vasárnap is mindannyian megerősítették.

A Dancing with the Stars vendége volt a Sztárban sztár leszek négy mestere

A Dancing with the Stars vendége volt a Sztárban sztár leszek! négy mestere (Fotó: Sajtószoba)

Tóth Gabi egyenesen imádta, és sokszor elmondta, mennyire hiányzik neki a tánc, a show pedig számtalan szép emléket felszínre hozott. Annak pedig külön örül, hogy a szombati show fellépőire pozitív hatással voltak. Köllő Babett úgy fogalmazott, szerencsére pasztell színekkel dolgoztak és nem estek túlzásokba, legalábbis a női mesterek. 

Jól szórakoztak a mesterek, és a fellépőkre pozitív hatással volt a jelenlétük

Jól szórakoztak a mesterek, és a fellépőkre pozitív hatással volt a jelenlétük (Fotó: Sajtószoba)

“Amikor megérkeztünk, Stohl ezzel kezdte: ne ijedjetek meg, mert ez egy sokkal nagyobb stúdió, mint a tiétek. Mondtam neki, Bandi ti se, mert nálunk meg a nézettség nagyobb” – mondta Majka, aki szintén jól szórakozott a táncos produkciókon, Pápai Jocihoz hasonlóan, igaz, ő kevésbé mutatta ki, mennyire lenyűgözték a látványos előadások.

Sztárban sztár leszek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top