nlc.hu
Sztárok

Krizsán Lili teljesen összeomlott

Sztárban sztár leszek!: Krizsán Lili teljesen összeomlott a kiesése után, Majka sem kímélte

Krizsán Lili könnyeivel küszködve mesélt Kadlecsek Krisztiánnak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Vincze Liza után Krizsán Lilinek kellett búcsúznia a Sztárban sztár leszek!-től. A fiatal versenyző korábban az X-Faktorban is kapott lehetőséget, de nem jutott sokáig. Lili az első élő show-ban Tóth Andi Néztek című dalát adta elő, most pedig Bebe Rexha bőrébe bújt. Majka a tegnapi adásban eléggé kritikus volt a versenyzőkkel, Lilit sem kímélte.

„Gyerekek, abból nem lesz semmi, ha simogatunk itt csak végig. Ha valamit el kell mondani, akkor el kell mondani. Csomó helyen hamis volt, nem volt olyan, amilyennek lennie kellett volna, nem élted át a produkciót, a koreográfiát nem tudtad normálisan, amikor kellett volna, voltak benne bibik. Nem érezted benne magad komfortosan” – mondta Majka. 

A műsor végén Urbán Edina mellett állt a színpadon, de neki kellett távoznia. „Tudom, hogy most nagyon nehéz neked, de nagyon-nagyon jó vagy. Úgy érkeztél ebbe a versenybe, hogy azt mondtad: küzdesz azzal, hogy elismerjenek. Hidd el, hogy mi elismerünk! Iszonyú jó vagy!” – mondta a show végén Tilla a fiatal versenyzőnek.

krizsán lili

Krizsán Lili (Fotó: TV2)

Krizsán Lili teljesen összeomlott a kiesés után, könnyeivel küszködve mesélt élményeiről. Kadlecsek Krisztián a felvezetésben elárulta, hogy a versenyző zokogott, miután lejött a színpadról. „Nem igazán tudok mit mondani jelenleg. Nagyszerű ez az egész csapat, örülök, hogy benne lehettem és rossz kiesni ebből a körforgásból, hogy itt jó helyen vagy, jó emberek között. Rossz, hogy ennek vége és talán ez valami másnak a kezdete. (…) Babett azt mondta, hogy ne keseregjek, mert semminek sincs vége és itt van mellettem” – részletezte szomorúan Lili. 

Érdekel a Sztárban sztár leszek? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top