Nagy múltú kozmetikai manufaktúrával áll a Cápák között befektetői elé Dévényi Kathy

nlc | 2023. Január 27.
Az ismert magyar sminkes arról mesélt lapunknak, hogy milyen volt az üzletemberek előtt állni.

Dévényi Kathy sminkmester, kozmetikus, neve sokaknak ismerősen cseng, hisz igazi tekintélynek számít a szakmájában. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a sminkelés, bőrápolás terén. Mások Dévényi Tibor egykori feleségeként emlékezhetnek rá. 

A sminkmester 2020 januárjában, értékmentés céljából átvette egy harminc éve működő, magyar kozmetikai manufaktúra vezetését. Kathy a vállakozásba fiaival vágott bele, azóta pedig teljesen újraalkották a márka megjelenését, újra élesztve a receptúrákat.

„2019-ben találkoztam először a manufaktúrával, 2020 év elején pedig úgy döntöttünk, hogy átvesszük azt a korábbi tulajdonosoktól” – meséli a sminkmester lapunknak.

„Ekkor a Covid nagyon sok mindenbe beleszólt és hátráltatott: hónapokon keresztül nem tudtunk haladni. Végül 2020 szeptemberétől kezdtünk el vele foglalkozni. Az elmúlt két évben újalkottuk a márkát: új csomagolást adtunk neki és frissítettünk egy keveset a recepteken. Erre azért van szükség, hogy megfeleljenek a jelenlegi igényeknek” – mondja.

Bár készen vannak a kínálattal, a sminkmestert nagyon meglepte, amikor lehetőségük nyílt szerepelni az RTL Cápák között című üzleti showműsorában.

Úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy tudok olyan forgalmat vagy árbevételt mutatni, ami felcsigázná a Cápák érdeklődését.

„Nagyon szeretem a műsort nézni és a korábbi évadokban azt láttam, hogy sok már eredményes vállalkozó megy el a stúdióba további befektetést kérni” – mesél Kathy a kételyeiről.

Dévényi Kathy Máté fiával, aki egyetemi, közgazdász hallgatóként segít édesanyjának az üzletben.
Fotó: Sallak Dóra/RTL

A stúdióban azonban elszálltak a rossz érzések, Kathy szerint egy jóleső izgalommal töltötte el a Cápákkal való találkozás.

„Először olyan érzésem volt, mintha ismerném őket – mondja nevetve. – Ha nézed a műsort, akkor az, akit látsz a tévében, az mindig olyan, amikor találkozol vele, mintha ismerősöd lenne.

„Izgatott voltam, de a szó pozitív értelmében. Persze volt bennem egy kis kétség is: vajon ennek az öt sikeres üzletembernek, akik már több fronton megállták a helyüket, hogy fog tetszeni, amit én most odaviszek?” – összegzi.

Az, hogy Kathy végül megkapta-e a vágyott befektetést, még titok: vasárnap kiderül a Cápák között legújabb részében.

Exit mobile version