nlc.hu
Sztárok

Balogh Levente nem hisz a házasságban

Balogh Levente: “Nem hiszek a házasság intézményében”

Nem sűrűn nyilatkozik magánéletéről, most azonban kivételt tett, és kendőzetlen őszinteséggel mesélt az élete szinte minden területéről.

Balogh Levente szokatlan szerepben ült a kamerák elé: ezúttal nem üzletemberként, hanem magánemberként válaszolt kérdésekre, méghozzá azokra, amik a legtöbb tévénézőt érdeklik, az RTL ugyanis összegyűjtötte, milyen témákra keresnek a legtöbben a Cápák közt és az Álommeló szereplőjével kapcsolatban.

Vagyonán, cégein, autóin túl természetesen a legtöbben a családjára voltak kíváncsiak, előbbiekkel kapcsolatban ugyanakkor elmondta, hogy nagyon sok befektetése, cége és szerelemprojectje van, mások vagyonával pedig soha nem foglalkozik, mert abban hisz, hogy mindenki elsősorban saját magára és saját teljesítményére koncentráljon.

Fotó: RTL / Sajtóklub

Fotó: RTL / Sajtóklub

Igazi tipikus kisvárosi életet élt gyerekkorában, Kecskeméten, ahol nagyon boldog volt családjával, arra pedig különösen jó érzéssel gondol, hogy szülei közt nemhogy veszekedést, de még vitát vagy hangos szót sem tapasztalt soha. Ő maga kétszer nősült meg. Annak ellenére, hogy férj, nem hisz a házasság intézményében, mert szerinte már ráférne egy alapos ráncfelvarrás, igaz, a család és a gyerekek szempontjából azért hasznos találja.

Elmondása alapján minden oka megvan arra, hogy harmonikusnak érezhesse az életét: három nagylánya mellett egy 2,5 éves kisfiú édesapja, egy 2 éves kislány nagypapája, emellett pedig boldog após is, aki jó kapcsolatot ápol vejével. Álmai közül mindössze az olimpiai arany nem sikerült cselgáncsban, de úgy véli, hogy talán éppen ennek köszönheti üzleti sikereit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top