nlc.hu
Szabadidő
Szilveszter köszönés nélkül távozott Az álommelóból

Az álommeló: Balogh Levente egyik jelöltje a kirúgás után köszönés nélkül távozott

Nem ő az első, akit rosszul érint a döntés.

Az álommeló hatodik részében a jelöltek Balogh Levente egyik legkedveltebb feladatát látták el, a komissiózást. Három csapatból kettő várakozáson alul teljesített, ami fel is dühítette az elnök urat. Levente úgy döntött, hogy a legrosszabbul teljesítő két csapat vezetőjét küldi el, így Fruzsi és Szilveszter számára véget ért az elnöki asszisztensi pozíció elnyeréséért vívott küzdelem. 

Szilveszter

Szilveszter (Az álommeló)

Szilveszter nem az első távozó, aki felháborodott az üzletember döntésén. Balu korábban szintén megbukott vezetőként, majd sírva távozott. Ugyan Szilveszter nem ejtett könnyeket, de nem érintette jól, amikor az elnök úr elbúcsúzott tőle. A csapatvezető Balogh Leventével kezet fogott, de csapattársainak látványosan nem köszönt, amin a többiek kicsit meghökkentek. 

Szilveszter, elköszönhetünk?” – kérdezték a többiek, mire egy határozott nem volt a válasz, ami természetesen nem mindenkinek tetszett.

Ez így kicsit megalázó, tiszteletlen velünk szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top