nlc.hu
Szabadidő

Az álommelő kiesője sírt

Az álommeló: újabb jelölt távozott sírva a versenyből

Az elnök úr senki munkájával nem volt elégedett.

Úgy tűnik, Az álommeló második évadában nagyon nehezen viselik a jelöltek, amikor Balogh Levente elküldi őket. Éppen, hogy elindult a műsor Balu esett ki, akit ez annyira megérintett, hogy könnyek között távozott. Ezt követően Márti egy nap után e-mailben mondott fel. A hétfői epizódban pedig Szilvesztert idegesített fel Balogh Levente döntése, olyannyira, hogy köszönés nélkül távozott

Balogh Levente

Március 25-én indul a világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, Az álommeló a második évada. Fotókredit: RTL/ Sajtóklub, Image: 856126172, Fotó: RTL / Sajtóklub

A tegnapi adásban ismét két jelölttel, köztük egy igazi túlélővel, Iliásszal és Rachellel bővült a csapat. Most Levente egy figyelemfelkeltő, merész és kreatív címlapfotó elkészítését bízta rá az elnöki asszisztens pozíció várományosaira. Amikor a jelöltek elkezdték prezentálni a kész címlapfotókat, Balogh Levente azonnal le is állította őket. Az elnök úr elbeszélgetett a 3 csapatból egy-egy emberrel, Bettivel, Veronikával és Márkkal. Közülük csak Betti kapott még egy esélyt. Az üzletember igazából senki munkájával nem volt elégedett, de ezt csak a csoportvezetőkre volt kihatással. Márkot nem tartotta elég profinak ahhoz, hogy újabb esélyt kapjon, Veronika pedig már annyiszor bizonyíthatott volna neki, mégsem tette. A lány könnyeit törölgetve köszönt el a versenytől.

Csalódott vagyok, hogy ez nem sikerült, de azért nem tudok érzelmekről beszélni, mert nem vagyok túl a kezdeti sokkon” – mondta a kamerának Veronika, miután pedig elbúcsúzott a többiektől, elcsukló hangon folytatta.

Én azt gondolom, hogy az elnök úr is látta bennem azt, hogy még van és az nem könnyű, hogy erre már nincs lehetőség. Nem erre számítottam, úgyhogy ez most picit nehéz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top