nlc.hu
Szabadidő

Megszólalt Az álommeló kiesője

Az álommeló kiesője: „Azt éreztem, hogy Betti háborút indított ellenem”

Még mindig nem érzi fairnek, ami vele történt.

Az álommeló hatodik részében a jelöltek Balogh Levente egyik legkedveltebb feladatát látták el, a komissiózást. Három csapatból kettő várakozáson alul teljesített, ami fel is dühítette az elnök urat. Levente úgy döntött, hogy a legrosszabbul teljesítő két csapat vezetőjét küldi el, így Fruzsi és Szilveszter számára véget ért az elnöki asszisztensi pozíció elnyeréséért vívott küzdelem. 

Szilveszter

Szilveszter (rt.hu)

Ugyan Szilveszter nem ejtett könnyeket a kirúgása miatt, de nem érintette jól. A csapatvezető Balogh Leventével kezet fogott, de csapattársainak látványosan nem köszönt, amin a többiek kicsit meghökkentek. Most az rtl.hu-nak mesélt a műsorban szerzett tapasztalatairól. 

Nagyon kevés embernek adatott meg, hogy próbára tegye magát egy ilyen műsorban. Könnyá a fotelhuszároknak otthonról megmondani a frankót. Erre azt szokták mondani, hogy aki legény, mutassa meg, hogy legény. Én megmutattam, hogy legény vagyok, ennyire vagyok legény” – magyarázta Szilveszter, majd kitért arra is, Bettivel milyen volt a kapcsolata.

Valószínűleg én egy olyan állat voltam ebben az állatkertben, amivel Betti nem nagyon tudott szimpatizálni. Amikor ki van élezve egy verseny és a végén csak egy marad, vannak, akik hajlandóak jobban átalakulni azért, hogy megnyerjék a versenyt. Azt éreztem, hogy Betti háborút indított ellenem. A beszélgetéseket, a kis csoportosulásokat, a klikkesedéseket úgy alakította, hogy én ne tudjak oda beállni. Érezhető volt, hogy ő megpróbál engem a csapatból levagdosni, kizárni. Nyilvánvaló, hogy ez egy nehézségi fokozat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top