13 év után is odavan a feleségéért Robbie Williams, pedig sosem akart megnősülni

Debreceni Andrea | 2023. Március 30.
A fenegyerek a mai napig imádja a feleségét, Ayda Fieldet.

Akinek volt szerencséje a pár héttel ezelőtti Robbie Williams-koncerthez a Papp László Sportarénában, az már tudja, az énekes két dolgot soha nem akart: megnősülni és családot alapítani.

Fotó: Getty Images/Mike Marsland

Ehhez képest 13 éve él boldog házasságban Ayda Fielddel – aki nem mellesleg Magyarországra is elkísérte –, és négy közös gyermekük született már: Theodora Rose (10), Charlton Valentine (8), Colette Josephine (4) és Beau Benedict (3). Lássuk, honnan indult a love story, és hogyan tudta Ayda felülírni mindazt, amit Robbie elképzelt! 

Robbie Williams és Ayda Field kapcsolatuk kezdetén

A pár 2006-ban, egy, a barátaik által szervezett vakrandin találkozott, amire Robbie otthonában került sor. (Fotó: Getty Images/Dave M. Benett)

Robbie Williams és Ayda Field

A kapcsolatuk igazi hullámvasút volt, Robbie ugyanis nem volt egy mintapasi, de szerencsére még időben rájött, hogy Ayda számára az igazi. (Fotó: Getty Images/Gisela Schober)

Robbie Williams és a várandós Ayda Field

2010-ben, Robbie Beverly Hills-i otthonában házasodtak össze, első gyermekük, Teddy két évre rá jött világra. (Fotó: Getty Images/Dave M. Benett)

Robbie Williams, Ayda Field, Louis Tomlison és Simon Cowell

Hogy mennyire jól megvannak, jól mutatja, hogy a munkán is osztoznak: 2018-ban közösen ültek be az X-Factor mentorszékeibe. (Fotó: Getty Images/Mike Marsland)

Robbie Williams és Ayda Field gokartozik

Láthatóan nem Robbie az egyetlen „gyerek” a családban (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Robbie Williams és Ayda Field a párizsi divathéten

Az énekes a You magazinnak adott interjújában így nyilatkozott: „Monogám lettem, és azzal a személlyel vagyok, akivel az örökkévalóságot szeretném tölteni.” (Fotó: Getty Images/Dominique Charriau)

Exit mobile version