Köllő Babett szerint a nő a nő legnagyobb ellensége

FEL | 2023. Április 04.
Azt nem vitatja, hogy sok nőt ér hátrány, pusztán azért, mert nem férfinak születtek, de ő inkább a női ellenszenvtől szenved.

Köllő Babettel készített interjút a Blikk, amelyben a celeb többek között mesélt a férjével való kapcsolatáról, és reflektált Nacsa Olivér szexista megjegyzésére, miszerint humorizálni csak a férfiak tudnak.

Fotó: TV2

Nincs kimondva, és nem is kell, hogy mi a női, és mi a férfimunka: Andrásnak sem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha például főznie kell

– mondta Babett, és bevallása szerint őt nem érte hátrány amiatt, hogy nőnek született:

„A munkám során nem tapasztaltam például fizetésben különbséget. Ettől függetlenül azt gondolom, a nőket a mai napig éri hátrány, de nekem a legnagyobb problémám mégis a női ellenszenv. A közösségi médiában is látszik, hogy a nő a nő legnagyobb ellensége, egymást próbálják elgáncsolni. Nincs összetartás” – mondta a celeb, és azt is hozzátette, hogy szerinte minden nő szeretetre és tiszteletre vágyik, és már az elején kiderül, hogyan áll egy férfi a nőhöz. 

Babett egy korábbi interjújában arról beszélt, hogy végre ott tart az élete, a karrierje, amire mindig is vágyott. Gyereket nevel, dolgozik, forgat, háztartást vezet, de Köllő Babett nem panaszkodik, már csak azért sem, mert állítása szerint ezt saját magának köszönheti.

Exit mobile version