Vörös üstökös! Így robbant be 16 évvel ezelőtt Orosz Barbi

Debreceni Andrea | 2023. Április 08.
Orosz Barbi igazi kaméleon, mióta képernyőre került, rengeteg stílust képviselt, de egy közös nevező mindegyikben volt: a nőiességéből sosem adott alább.

Orosz Barbara 2007-ben robbant be a tévé képernyőjére, mint a Cool TV egyik műsorvezetője, és vörös hajával, valamint szexi megjelenésével új színfoltot hozott a televíziózásba. Ez akárhogy számoljuk, 16 évvel ezelőtt történt, és bár Barbi azóta sokat változott, azt a fajta energikusságot, ami akkoriban is jellemezte, sosem veszítette el. Mindegy, hogy éppen vörös vagy szőke, rövid vagy hosszú hajú, a kisugárzása szinte a tévé képernyőjén keresztül is tapintható, nem véletlen, hogy éveken keresztül volt a Tűsarok című műsor háziasszonya, és hogy újdonsült férjét is egy pillanat alatt lenyűgözte. Na de lássuk, honnan indult!

Orosz Barbi és VV Leó

2007-ben, tűzvörös hajkoronával ismertük meg, ahol leggyakrabban VV Leóval és Müller Attilával dolgozott együtt. (Fotó: Archív/Schumy Csaba)

Orosz Barbi pöttyös ruhában

A frufru is jól állt neki, pöttyös ruhájában mintha a ‘60-as évekből csöppent volna közénk. (Fotó: Archív/Szabolcs László)

Orosz Barbi rózsaszínben

2008-ban, egy VIP partin a Cinema újság 200. megjelenése alkalmából. Azt hinné az ember, hogy a vörös haj és a rózsaszín szett üti egymást, de ő az élő példa rá, hogy nem. (Fotó: Archív/Szabolcs László)

Orosz Barbi kaszinóban

2009-ben, szintén egy sajtóeseményen jelent meg, ahol próbára tette a szerencséjét. (Fotó: Archív/Szabó Lilla)

Orosz Barbi ágyban

Eredeti szakmáját tekintve egyébként Barbi színésznő, játszott többek között a Vígszínházban, a Pesti Színházban, a Nemzetiben, és a Győri Nemzeti Színházban is. (Fotó: Archív/Csibi Szilvia)

Orosz Barbi a Kalandra fal! c. műsorban

Korábban szívesen bedobta magát, ha szórakoztató műsorról volt szó, itt például a Kalandra fa!-ban látható. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Orosz Barbi és Harsányi Levente

Harsányi Leventével a Mokkában - még csak meghívott vendégként. 2011-ben igazolt a TV2-höz, ahol a vasárnap délelőtti Talpig nő című műsort vezette, ebből nőtte ki magát a Tűsarok, aminek már a produceri teendőit is ellátta. (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Orosz Barbi Sugabird ruhákkal

Azzal, hogy szőkére váltott, semmit nem veszített a nőiességéből. Egyébként itt egy Sugarbird bemutatón járt, a Mihalik Enikő tervezte darabok nagyon passzolnak hozzá. (Fotó: Archív/Birton Szabolcs)

Orosz Barbi a Mokkában

2019-től ült be a Mokka műsorvezetői székébe, legutóbb azonban arról szóltak a hírek, hogy titokban összeházasodott francia származású párjával, akiben megtalálta a nagy Ő-t. (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Exit mobile version