nlc.hu
TV-sztárok

Orosz Barbara esküvői

Orosz Barbara férjhez ment, de még tartanak két esküvőt

Orosz Barbi és párja három esküvőt is tart.

Orosz Barbi Párizs egyik metróállomásán ismerte meg francia szerelmét, akivel szinte rögtön érezték, hogy Isten is egymásnak teremtette őket.

„A szerelmem nagyon határozott, magával ragadó és érzelemmel teli férfi, akinek sikerült kihoznia belőlem a legromantikusabb énemet. Nap mint nap sokat tesz azért, hogy a szemem még jobban csillogjon, hogy felszabadultan kacagjak, és ez természetesen kölcsönösen igaz” – árulta el Orosz Barbi férjéről.

Orosz Barbi három esküvője

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral

„…Amikor közösen gondolkodtunk a mi nagy napunkról, felmerült az a probléma, hogy mindkettőnk családjában vannak idősebb szeretteink, akiket nem szívesen ültetnénk repülőre. Ezért úgy döntöttünk, hogy lépünk egy merészet, és három esküvőt tartunk. Először a szerelemvárosunkban, Párizsban esküdtünk meg március harmadikán, és még két esküvő áll előttünk. Az egyiket Magyarországon, a másikat pedig Luberonban, Provence mellett tartjuk majd, hogy mindenki jelen tudjon lenni, aki közel áll hozzánk. Mindegyik helyszínnél fontos volt, hogy legyen hozzá érzelmi kötődésünk is” – árulta el Barbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top