nlc.hu
Sztárok

Orosz Barbi a francia kedveséről

Először beszélt titokzatos párjáról Orosz Barbi: „Egymásra vártunk”

A Mokka műsorvezetője amióta megismerte kedvesét, úgy érzi, egy tündérmesébe csöppent.

Mint arról beszámoltunk, eljegyezték Orosz Barbit. A Mokka műsorvezetője eddig csak szűkszavúan nyilatkozott a párjáról, most azonban kivételt tett. Francia kedveséről és a megismerkedésükről a BEST magazinnak vallott a 43 éves tévés.

Orosz Barbi,

Orosz Barbi egy 3 évvel idősebb, francia üzletemberbe szeretett bele – Fotó: Sajtószoba

Mint meséli, a szerelme egy francia üzletember, akivel a sors hozta össze 2021 októberében, a találkozásuk pedig éppoly izgalmas és romantikus volt, mint maga a kapcsolatuk. „Párizsban ismerkedtünk meg, (…) épp a szokásos szabadságomat töltöttem kint. (…) Miközben a metrót vártam, a párom mellém lépett, egymásra néztünk. Megszólított, és emlékszem, azt kérdezte, hol vannak a kamerák, mert annyira filmbe illő a jelenet. Majd azt kérdezte, színésznő vagyok-e. (…) Csupán percekig beszélgettünk, azt is maszkban, de éreztük, ez valaminek a kezdete. És érdekes, mert ahelyett, hogy telefonszámot cseréltünk volna, lebeszéltünk egy találkát másnap 11 órára. Valahogy biztos volt, hogy mindketten ott leszünk, mint ahogy az is, hogy különleges találkozás a miénk” – árulta el Orosz Barbi, akinek a szívét egy 46 éves üzletember rabolta el.

„Még sosem volt házas, gyereke sem született, eddigi életét kizárólag a karrierjének szentelte, csakúgy, mint én. Kérdeztem is tőle, hogy lehet, hogy egy olyan pasi, mint ő, még nem kelt el?! Mire visszadobta a labdát, miszerint hogy lehet, hogy egy ilyen gyönyörű, okos nő, mint én, még nem ment férjhez?! Végül abban maradtunk, hogy azért, mert egymásra vártunk. Az egész családom angolul beszél vele, mint ahogy én is. (…) Ő is sokat jön, én is sokat megyek hozzá, havonta egyszer elutazunk valahová együtt” – mondta el a műsorvezető, aki márciusban mondja ki a boldogító igent, az esküvőt követően pedig Budapesten lesz a bázisuk.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top