nlc.hu
Sztárok

2023 luxus esküvői

Az idei év legfényűzőbb sztáresküvői – pompa a javából

Milliós ruhák, több száz fős vendégseregek, tűzijáték - az ő esküvőiktől dobtuk el a hajunkat idén.

Ez az év sem telt el luxusesküvők nélkül. A legtöbb sztár nem aprózta el a nagy napot: volt tűzijáték, előkoncert és olyan is, aki többször is kimondta a boldogító igent.

Vasvári Vivien kezdte a sor toktóber 4-én

Az influenszer májusban már harmadik alkalommal sétált az oltárhoz. Ráadásul ezúttal várandósan húzta magára a gyönyörű esküvői ruháját. A lagzi, ahogy az a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárjától várható volt, elképesztően fényűző volt. Az este csúcspontja pedig akkor jött el, amikor már férjével mikrofont ragadtak, és közösen énekelve tudatták az emberekkel születendő gyermekük nemét.

Vastag Csaba és Vastagné Domján Evelin

Május 21-én Vastag Csaba és szerelme, Evelin teljes titokban összeházasodtak. A nagy napról csak később meséltek a friss házasok, akik elmondták, ennél szebb esküvőt elképzelni sem tudtak volna. Azt is bevallották, elképesztően izgultak, annyira, hogy a menyasszony a templom bejárata előtt majdnem elájult, olyan gyorsan vert a szíve.

Kislánykorom óta ebbe a templomba járok – és te jó ég, hányszor imádkoztam itt az elnyűtt focicipőmben, most meg ott álltam, mint egy hercegnő, és épp készültem férjhez menni életem szerelméhez!

 – vallotta be az énekes felesége. 

Szalai Ádámék elképesztő lagzit tartottak

Szalai Ádám július elején vette feleségül a 24 éves Krista Tcherneva színész-modellt. A fényűző lagzit Toszkánában tartották, ahová a pár már napokkal korábban megérkezett. A fotók és videók tanúsága szerint remek volt a hangulat a nagy napon, az este egyik fénypontja a látványos tűzijáték volt, amit Ádám és Krista egymást átölelve figyelt az erkélyről. Az eseményen többek között ott volt Marco Rossi szövetségi kapitány, és a Bayern München asszisztensedzője, Lőw Zsolt is.

Orosz Barbi nem csak egyszer mondta ki a boldogító igent

A műsorvezető Párizs egyik metróállomásán ismerte meg francia szerelmét, akivel szinte rögtön érezték, hogy Isten is egymásnak teremtette őket. A szerelmesek nem sokat tétlenkedtek a megismerkedésük óta, az eljegyzésre hamar sor került, majd márciusban egy titkos esküvő keretein belül össze is házasodtak Franciaországban. Ám ezzel nem elégedtek meg, és szerveztek egy második esküvőt is, amit már Magyarországon tartottak. 

Van abban valami magasztos, ahogy egy édesapa a lányát a jövendőbelijéhez vezeti, majd átadja neki… Velünk is így volt, és még most is libabőrős leszek, ha eszembe jut az a gyönyörű, hosszú séta apa karját ölelve. A ceremónia helyszíne több száz méterre volt a főépülettől. Belekaroltam édesapámba, aki olyan büszkén sétált mellettem, hogy nekem csak potyogtak a könnyeim… A kastélyból kilépve egy hatalmas réten haladtunk át, miközben a férjem választotta szimfonikus zene szólt, előttünk fenyőliget magasodott és egy meseszerű tó. Egyszerűen leírhatatlan volt a látvány

Majd amikor megpillantott a férjem, neki is azonnal könnybe lábadt a szeme. Imádom, hogy mindketten bátran vállaljuk a könnyeinket, ha elragadnak az érzelmek… A szertartást az egyik kedvenc rádiósom, kollégám és egyben barátom, Dénes Tomi tartotta, aki még azt is felidézte, hogyan találkoztunk és szerettünk egymásba a kedvesemmel. Mi közben végig csókolóztunk, ölelkeztünk, és meghatódva néztünk egymás szemébe

mesélte második esküvőjéről Barbi. 

 Palvin Barbi és Dylan Sprouse hagyományos magyar esküvőt tartottak

július 15-én Palvin Barbi és Dylan Sprouse amerikai színész Magyarországon kötötték össze életüket. A nagy napra a modell szüleinek ceglédberceli birtokán került sor, a szerelmesek ráadásul ugyanabban a kápolnában mondták ki az igent, ahol Barbi szülei 34 évvel ezelőtt. 

Tele voltunk izgalommal. Mivel a templomban már túl voltunk a szertartáson, a második résznél kicsit nyugodtabbak voltunk. Mielőtt az oltárhoz léptünk volna, idegesek voltunk, de amint megpillantottuk egymást, nevetni kezdtünk, és ez megnyugtatta az idegeinket. Persze a végén mindketten sírva fakadtunk – mesélte Dylan a szertartásról, majd felesége is kiegészítette.

Eltart egy ideig, amíg megszokom, hogy Mrs. Sprouse-nak hívnak. Dylan már három éve a feleségének hív, úgyhogy nincs sok különbség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top