nlc.hu
Sztárok

Orosz Barbra a második esküvőjéről

Orosz Barbi másodszor is férjhez ment: „A szertartás alatt végig csókolóztunk”

Szenvedélyből és meghatottságból nem volt hiány.

Orosz Barbi Párizs egyik metróállomásán ismerte meg francia szerelmét, akivel szinte rögtön érezték, hogy Isten is egymásnak teremtette őket. A szerelmesek nem sokat tétlenkedtek a megismerkedésük óta, az eljegyzésre hamar sor került, majd márciusban egy titkos esküvő keretein belül össze is házasodtak Franciaországban. Ám ezzel nem elégedtek meg, és szerveztek egy második esküvőt is, amit már Magyarországon tartottak. 

Orosz Barbara

Fotó: Olajos Piroska

„Volt egy megállapodásunk, miszerint – a párizsi, hivatalos házasságkötésünket követően – szervez ő egy esküvőt Franciaországban, és szervezek én is egyet itthon. Ennek praktikus oka is volt, méghozzá, hogy a családjainknak és barátainknak ne kelljen ide-oda utazniuk. Illetve ezzel lehetőségünk nyílt arra is, hogy jobban megismerhessük egymás szeretteit, akikkel persze a jövőben igyekszünk majd minél több időt együtt tölteni” – mesélte a Story magazinnak a Mokka műsorvezetője, aki azt is elárulta, mindketten meglepték a másikat a helyszínnel és a szertartással kapcsolatban. 

Barbara a lapnak arra is kitért, melyek voltak a legmeghatóbb pillanatai a második esküvőjén. 

„Van abban valami magasztos, ahogy egy édesapa a lányát a jövendőbelijéhez vezeti, majd átadja neki… Velünk is így volt, és még most is libabőrős leszek, ha eszembe jut az a gyönyörű, hosszú séta apa karját ölelve. A ceremónia helyszíne több száz méterre volt a főépülettől. Belekaroltam édesapámba, aki olyan büszkén sétált mellettem, hogy nekem csak potyogtak a könnyeim… A kastélyból kilépve egy hatalmas réten haladtunk át, miközben a férjem választotta szimfonikus zene szólt, előttünk fenyőliget magasodott és egy meseszerű tó. Egyszerűen leírhatatlan volt a látvány. Majd amikor megpillantott a férjem, neki is azonnal könnybe lábadt a szeme. Imádom, hogy mindketten bátran vállaljuk a könnyeinket, ha elragadnak az érzelmek… – idézte fel, majd hozzátette, minden téren átadták magukat az érzelmeknek. – A szertartást az egyik kedvenc rádiósom, kollégám és egyben barátom, Dénes Tomi tartotta, aki még azt is felidézte, hogyan találkoztunk és szerettünk egymásba a kedvesemmel. Mi közben végig csókolóztunk, ölelkeztünk, és meghatódva néztünk egymás szemébe.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top