Sztárok

Szakított párjával a TV2 sztárja

Orosz Barbara ugyan azt állítja, csupán ez évre tervezett esküvőjüket halasztották el bizonytalan időre ügyvéd szerelmével, a Blikk úgy tudja, már nincsenek is együtt.

Orosz Barbara még a napokban is azt nyilatkozta, hogy együtt élnek, boldogok és szerelmesek ügyvéd párjával, Lajossal, a bulvárlapnak azonban bizonyítéka van rá, hogy már nem alkotnak egy párt. Az esküvőjét lefújó színésznő-műsorvezető – akit korábban Liptai Claudia utódjának tartottak – nagyon lefogyott, 12 centiméterrel lett vékonyabb a dereka; nagyon megviselhették a történtek. “A keresztallergiám miatt fogytam le, diétára fogtak az orvosok. Nem ehetek tejterméket” – indokolta fogyását a műsorvezető-színésznő, hozzátéve: a híresztelésekkel ellentétben nagyon boldog és szerelmes; együtt él a párjával. A bulvárlap azonban utánajárt, mi igaz abból, hogy Barbara még mindig az ügyvéd párjának kedvese. A Blikknek másnap sikerült lencsevégre kapnia a TV2 műsorvezetőjét, aki délután egyik barátnőjével sétálgatott a körúton. Kisvártatva szembejött velük az utcán Barbara exvőlegénye, akit a lány csak két arcra puszival köszöntött, meg sem ölelték egymást. A férfi távolságtartó volt, pár szót váltottak, és mindössze egy integetéssel búcsúzott el „menyasszonyától”.

Szakított párjával Orosz Barbara

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top