nlc.hu
Sztárok

Még két esküvője lesz Orosz Barbina

Orosz Barbi: „17 hónapja egy nászút az életünk” – második és harmadik esküvőjére készül a Mokka műsorvezetője

Praktikus okokból három esküvőt tartanak a szerelmesek.

Orosz Barbi és francia kedvese pár hete hivatalosan is összekötötték az életüket. A friss házasok azonban nem érik be egy esküvővel, még hátravan kettő.

Orosz Barbi,

Orosz Barbi szívét egy francia férfi rabolta el – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az első szertartást március 3-án tartottuk szűk körben. Ez volt a hivatalos, bár csodálatos és meghitt lett. Párizs legpazarabb polgármesteri hivatalában történt, maga a polgármesterasszony adott össze minket. (…) A következő szertartás Aix-en-Provence mellett lesz, az azt követő pedig itthon. Az utóbbi a párom számára teljes meglepetés, ugyanis én szervezem. (…) . A két szertartást két elegáns, letisztult parti követi majd a szabad ég alatt” – mesélte a Story magazinnak a Mokka műsorvezetője.

Mint mondja, a terveik szerint Magyarországon lesz a bázisuk, de hasonlóan fognak ingázni, mint ahogy most is. “Igaz, a távkapcsolatnak megvannak a nehézségei, de mivel ő is gyakran jön, én is gyakran megyek, nincs belőle gondunk” – árulta el Orosz Barbi.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top