nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Szalai Ádám és Krista Tcherneva

Összeházasodott Szalai Ádám és Krista Tcherneva, Toszkánában volt az álomesküvő

A fényűző lagzit Toszkánában tartották, ahová a pár már napokkal korábban megérkezett.

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya néhány hete jelentette be a visszavonulását, most pedig újabb meghatározó eseményre került sor az életében: a 35 éves focista feleségül vette a 24 éves Krista Tcherneva színész-modellt – vette észre a Csakfoci.hu.

Szalai Ádám és Krista Tcherneva

Szalai Ádám és Krista Tcherneva (nlc-montázs, fotó: Franziska Krug/Getty Images for ARMANI Beauty; MTI/Máthé Zoltán)

A fényűző lagzit Toszkánában tartották, ahová a pár már napokkal korábban megérkezett. A fotók és videók tanúsága szerint remek volt a hangulat a nagy napon, az este egyik fénypontja a látványos tűzijáték volt, amit Ádám és Krista egymást átölelve figyelt az erkélyről.

Tűzijáték Szalai Ádám és Krista Tcherneva esküvőjén Toszkánában

Tűzijáték Szalai Ádám és Krista Tcherneva esküvőjén Toszkánában (Forrás: Instagram/Szalai Ádám)

Az eseményen többek között ott volt Marco Rossi szövetségi kapitány és a Bayern München asszisztensedzője, Lőw Zsolt is.

A pár Instasztoriban rengeteg fotót és videót megosztott, ezeket Szalai Ádám és Krista Tcherneva Instagram-oldalán tudod megnézni. 

Szalai Ádám és Krista Tcherneva első közös gyermeke tavaly augusztusban született meg, és a kislány különleges nevet kapott. 

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotó: Franziska Krug/Getty Images for ARMANI Beauty) ; MTI/Máthé Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top