nlc.hu
Sztárok

Palvin Barbi szüleinek biznisze

Palvin Barbi esküvője alaposan felpörgette a szülei vállalkozását

Beindult az üzlet.

Palvin Barbi szülei pár éve hozták létre a Budapesttől alig egyórás autóútra lévő esküvői helyszínt, amely – köszönhetően lányuk nagy napjának – nem csak a magyarországi, de a nemzetközi térképre is felkerült – írja a Blikk. A rendezvényhelyszín nagyterme egy 250 fős lakodalmat is képes vendégül látni, ráadásul a terület – a romantikus helyszínek mellett – saját apartmanokkal is rendelkezik.

Palvin Barbi

Óriási reklámot jelentett a ceglédberceli birtoknak Palvin Barbiék lagzija – Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Elton John AIDS Foundation 

A bulvárlap megtudta, Palvin Barbi esküvője óta egyre nagyobb az érdeklődés a modell szüleinek a birtoka iránt, ugyanis nemcsak Palvin Barbi közel húszmilliós követői bázisa látta a helyszínt, hanem a Vogue beszámolója is megemlítette a birtok nevét. Azóta szinte folyamatosan érkeznek a megkeresések, még külföldről is érdeklődnek a ceglédberceli esküvői helyszín iránt.

A helyiek abban bíznak, hogy a vállalkozás beindulásából a környék is profitálhat: fejlesztések, útépítések indulhatnak be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top