Hírességek, akik sorozatgyilkosokkal kerültek kapcsolatba

nlc | 2023. Április 11.
Világhírű színészek és zenészek sztorijai következnek, akik tragikus vagy épp egészen bizarr módon kerültek kapcsolatba hírhedt sorozatgyilkosokkal.

Akad olyan világsztár, aki éjszakai fuvart fogadott el, más ugyanabba bárba járt, sőt volt, aki közös dalt készített egy-egy hírhedt sorozatgyilkossal. Az egyik ismert hollywoodi színész édesapját pedig gyilkosságért ítélték életfogytiglanra. Kattints az alábbi galériára a hátborzongató történetekért!

Ted Bundy és Debbie Harry

A Blondie énekesnője, Debbie Harry még a 70-es években elfogadott egy éjszakai fuvart egy idegentől, aki nem más volt, mint a sorozatgyilkos, Ted Bundy. (Fotók: Getty Images)

Charles Harrelson és Woody Harrelson

Woody Harrelson apja, Charles Harrelson bérgyilkos volt, akit John H. Wood szövetségi bíró megöléséért ítéltek életfogytiglanra, de egy alkalommal azt is állította magáról, hogy John F. Kennedy elnököt is ő gyilkolta meg. (Fotók: Getty Images)

Micheal Gargiulo és Ashton Kutcher

Ashton Kutcher 2001-ben randit beszélt meg egy Ashley Ellerin nevű nővel, aki azonban nem jelent meg a találkozón, ugyanis otthonában meggyilkolta őt Micheal Gargiulo. A színész aznap a nő lakásánál is járt, aki nem nyitott neki ajtót. Közel 20 évvel később Kutcher vallomást tett a sorozatgyilkos perében. (Fotók: Getty Images)

Freddie Glenn és Kelsey Grammer

Freddie Glenn sorozatgyilkos egyik áldozata Kelsey Grammer akkor 18 éves húga volt. (Fotók: Rendőrségi fotó/Getty Images)

Dennis Wilson és Charles Manson

A Beach Boys dobosa, Dennis Wilson egy ideig barátságot ápolt Charles Mansonnal és még arra is rávette a zenekarát, hogy rögzítsenek egy dalt, melyet a későbbi sorozatgyilkos írt. (Fotók: Getty Images)

Richard Ramirez és Sean Penn

Sean Penn 1987-ben 60 napot töltött rács mögött, az ugyanabban a börtönben raboskodó sorozatgyilkos, Richard Ramirez pedig mindent megtett, hogy kapcsolatba léphessen vele: levelet ít neki és autogramot is akart kérni a színésztől. (Fotók: Getty Images)

Dennis Nilsen és Rupert Everett

Rupert Everett az 1970-es években abba a bárba járt szórakozni, ahol a sorozatgyilkos Dennis Nilsen kiszemelte több áldozatát is. A színész egy interjújában elmondta: akár őt is meggyilkolhatta volna Nilsen. (Fotók: Getty Images)

John Wayne Gacy és Rosalynn Carter

Rosalynn Carter egykori amerikai first lady egy alkalommal személyesen találkozott és kezet is fogott John Wayne Gacy sorozatgyilkossal. (Fotók: Getty Images)

Clifton Bloomfield és Val Kilmer

Clifton Bloomfield sorozatgyilkos több filmben és sorozatban is statisztált, így többek között a Breaking Badben és a Val Kilmer főszereplésével készült Az elítélt című krimiben. (Fotók: Wikipedia/ Getty Images)

Exit mobile version