10 sztárpár, akikről nem is tudtuk, hogy együtt vannak

nlc | 2023. Április 27.
Annyira titokzatosak, hogy még ha egy ponton tudtad is, mostanra már biztosan elfelejtetted, hogy az alábbi sztárok évek óta egy párt alkotnak.

Egyszerűen elképedünk, amikor egy-egy sztárpárnak tényleg sikerül a magánéletét megóvnia, és a négy fal között élnie. Hiszen főleg manapság ez az, amit szinte lehetetlen megugrani: a hírességekre erősebb reflektorfény vetül, mint korábban bármikor, a szerelmi életüket pedig különösen hatalmas nagyítóval nézik mind a rajongók, mind a média. Ennek ellenére mégis vannak olyan párok, akik annyira titokzatosak, hogy vagy a) nem is tudtad, hogy egyáltalán bármi közük van egymáshoz (pedig valójában rég házasok), vagy b) az megvolt, hogy összejöttek, de annyira soha nem látni őket együtt, hogy az évek során rég kiment az infó a fejedből. Na, most ezeket a sztárpárokat gyűjtöttük össze az alábbi galériában.

Ryan Gosling Eva Mendes nlc

Ryan Gosling és Eva Mendes az a páros, akikről tudjuk, hogy együtt vannak, de valahogy folyton kimegy a fejünkből. Merthogy elképesztően titokzatosak: két gyerekük van, több, mint egy évtizede szerelmesek, de ez a 10 éves, Túl a fenyvesen című film premierjén készült kép az utolsó hivatalos közös fotó róluk. (Fotó: Sonia Recchia/Getty Images)

Maya Rudolph Paul Thomas Anderson nlc

Gondoltad volna, hogy a rendezőzseni, Paul Thomas Anderson és a komédia királynője, Maya Rudolph egy párt alkotnak?! Teljesen random, pedig így igaz: 2001 (!) óta vannak együtt, ez alatt négy gyerekük született, mi pedig eddig semmit sem tudtunk erről. (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Jesse Plemons Kirsten Dunst nlc

Két alulértékelt színész, Jesse Plemons és Kirsten Dunst – persze, hogy egymásra találtak! A pár 2016-ban jött össze, valamivel azután, hogy a Fargo forgatásán megismerték egymást. 2017-ben megtörtént az eljegyzés, azóta született két fiuk, tavaly pedig végre kimondták a boldogító igent is, méghozzá Jamaicán.(Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Rose Byrne és Bobby Cannavale nlc

Több mint egy évtizede van együtt a színészpáros, Rose Byrne és Bobby Cannavale: 2012-ben jöttek össze, négy évre rá pedig a kisfiuk, Rocco is megszületett. Azóta a család boldog titokzatosságban él.(Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Marcus Mumford Carey Mulligan nlc

A Mumford & Sons zenésze, Marcus Mumford és a gyönyörű és szupertehetséges Carey Mulligan még kisiskolás korukban, egy táborban ismerték meg egymást. A nyár végével levelezni kezdtek. Felnőttként újra találkoztak, összejöttek és csupán 5 hónap kellett Marcusnak, hogy eljegyezze Carey-t. 11 éve házasok, két gyerekük van. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Phoebe Waller-Bridge és Martin McDonagh nlc

Na jó, ha van, amitől eldobjuk az agyunkat, az a brit írózsenik, Phoebe Waller-Bridge és Martin McDonagh kapcsolata! Fogalmunk sem volt róla, hogy a Fleabag szülőanyja, és a legutóbb A sziget szellemeiért Oscar-jelölt McDonagh útjai egyáltalán valaha keresztezték volna egymást. Pedig az van, hogy már 6 éve szeretik egymást. (Fotó: Todd Williamson/NBC via Getty Images)

Robert Pattinson és Suki Waterhouse nlc

Robert Pattinson szépen csendben kitört a gyémántbőrű vámpír szerepéből, és nagyjából ennyire fű alatt összejött 5 évvel ezelőtt az énekes-modell-színésznővel, Suki Waterhouse-zal, akit legutóbb a Daisy Jones & The Six Karen Sirkójaként láthattál.(Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Rooney Mara Joaquin Phoenix nlc

Szintén 2016 óta van együtt Rooney Mara és Joaquin Phoenix, bár ennél jóval korábban, 2012-ben, A nő forgatásán találkoztak. 2019-ben titokban összeházasodtak, egy évre rá pedig megszületett a kisbabájuk, River, akit Joaquin néhai testvéréről neveztek el. (Fotó: Michael Buckner/Variety/Penske Media via Getty Images)

Macaulay Culkin Brenda Song nlc

Bár Macaulay Culkin és Brenda Song még nem házasok (tavaly óta viszont már jegyben járnak!) a legrandomabb, mégis legcukibb hollywoodi sztárpárnak már a második kisbabája is megszületett. (Fotó: Sarah Morris/Getty Images)

Clare Danes Hugh Dancy nlc

2006-ban Clare Danes és Hugh Dancy szerelmespárt alakított Koltai Lajos az Este című filmjében. A köztük lévő kémia a való életben is összehozta őket, 2009-ben pedig már meg is volt az esküvő, jelenleg a harmadik babájukat várják. (Fotó: Roy Rochlin/WireImage)

Exit mobile version