7 sztár, akit Hollywood kivetett magából

Debreceni Andrea | 2023. Május 13.
Egyik pillanatban még a csúcson voltak, aztán már szinte egyetlen szerepre sem hívták őket.

A legbelsőbb hollywoodi körökbe bekerülni nem egyszerű, viszont kikerülni annál inkább, elég egyetlen meggondolatlan tett vagy kijelentés ahhoz, hogy az álomgyár soha többé ne keressen és a fél világ is utálkozzon rajtad, persze olyan is akad, aki egészen más miatt került ki a körforgásból. A következő sztárok a saját bőrükön tapasztalták milyen a csúcson lenni, onnan pedig visszakerülni a kispadra.  

Charlie Sheen

Ha abba a kézbe harapsz, ami enni ad neked, akkor ne csodálkozz, ha többé nem keresnek. Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi égisze alatt az egyik legjobban kereső színész volt, de miután nyíltan megalázta a műsor showrunnerét, Chuck Lorre-t, a sorozatból is távoznia kellett és azóta sem volt számottevő munkája. (Fotó: Getty Images/Penske Media)

Isaiah Washington

Isaiah Washington A Grace klinika egyik kedvelt színésze volt egészen addig, amíg homofób jelzőkkel nem illette kollégáját, T. R. Knightot. Hiába kért bocsánatot, ez az, amit a szakma nem tud elfelejteni. (Fotó: Getty Images/Gilbert Flores)

Katherine Heigl

A sorozat másik sztárja, Katherine Heigl is a futottak még kategóriában végezte. A pletykák szerint a színésznő elviselhetetlen természet, akivel nem lehet együtt dolgozni, ezért vetette ki őt magából a hollywoodi elit. (Fotó: Getty Images/Taylor Hill)

Ashley Judd

Ashley Judd a kivétel ebben az összeállításban. A színésznő azért került feketelistára, mert nemet mondott Harvey Weinsteinnek, aki bosszúból megfúrta a karrierjét. Bár Judd nem tűnt el teljesen, korántsem annyira sikeres és keresett, mint a ‘90-es években. (Fotó: Getty Images/Astrid Stawiarz)

Mo'nique

Mo’nique 2010-ben vehette át a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-szobrocskát, de mivel ő maga kerülte a hírverést a film körül, ezért hamar a kispályán találta magát. Azóta is alig-alig tűnt fel valamiben. (Fotó: Getty Images/E! Entertainment)

Mel Gibson

Mel Gibson csillaga hosszú éveken át fényesen ragyogott, amikor is olyan vádak érték, hogy antiszemita nézeteket vall. Emiatt szinte azonnal feketelistára került, ahonnan azóta sem sikerült magát visszaküzdenie. (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

James Woods

James Woods pályafutása egészen hosszúra nyúlt, kétszer jelölték Oscar-díjra, majd jött a Twitter. A konzervatív véleményt még csak-csak elnézték a színésznek, de azt, hogy beleállt Hillary Clintonba és a Demokratákba, már senki nem tudta megbocsátani és ez a karrierjébe került. (Fotó: Getty Images/Tibrina Hobson)

 

Exit mobile version