Harry hercegék követelik az autósüldözéses fotókat, az ügynökség beintett nekik

S.D.V. | 2023. Május 19.
Harry herceg és Meghan Markle a hírek szerint hiába küzd, nem kapják meg a róluk készült fotókat.

Ahogy megírtuk, a sussexi pár azt állítja, hogy autósüldözés részesei voltak New Yorkban, melyben paparazzók keze is benne volt. Harry herceg és Meghan Markle taxisofőrjét később a BBC szólaltatta meg, aki szerint Harryék nem voltak veszélyben, a paparazzók állítólagos sofőrje pedig egy reggeli műsorban arról nyilatkozott, hogy szerinte éppen a pár taxisa folyamodott veszélyes manőverekhez, hogy megszabaduljon a fotósoktól. A TMZ most arról cikkezik, hogy a képeket megkapó Backgrid fotóügynökséget egy levélben megkereste a hercegi pár jogi csapata, melyben arra kérik a céget, hogy küldjék el nekik az üldözés során készült felvételeket, hogy a család jövőben megvédhesse magát. Az ügynökség csípős sorokkal válaszolt a levélre.

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Getty Images)

„Amerikában az ingóságok a tulajdonosokat illetik meg, tehát harmadik felek nem követelhetik csak úgy, hogy adják oda nekik, ahogyan talán a királyok tehetik. Közölni kellene az ügyfelekkel a királyi előjogok angol szabályait, melyek szerint az állampolgároktól a tulajdonuk átadását a korona javára követelhetik, ám ez az ország tőlük már rég elvetette ezeket a jogokat. Mi kiállunk az alapító atyáinkért.” 

A Backgrid azt állítja, hogy négy fotós volt ott az incidensnél: hárman az autóban ültek, egy pedig biciklivel követte a párt, és egy pillanatig sem szerettek volna ártani a házaspárnak. 

Exit mobile version