Csalással vádolják Gáspár Laci testvérét

S. Z. | 2023. Június 25.
A neten terjedő vádak szerint az énekes testvére állítólag eredetinek mondott, de hamisított luxuskarórákkal vert át több embert, akiktől milliókat csalhatott ki.

Gáspár Laci öccse, István már többször összetűzésbe került a törvénnyel, 2009-ben rács mögé került, mert megtámadott egy idős asszonyt, akinek ellopta a százezer forintot érő nyakláncát. Most ismét kétes ügybe keveredett: állítólag hamis órákkal üzletelt, és milliókkal verte át az embereket – írja a Redditen észrevett bejegyzés nyomán a Bors.

„Áprilisban volt egy átveréses ügyem, mikor egy 1,2 millió forint értékű Omega karórába egy addig számomra ismeretlen figurától beszámoltam egy Breitling márkájú karórát 1 millió forint értékben, amiről a találkozó után elég hamar kiderült, hogy egy viszonylag jó minőségű hamisítvány. (…) Jó volt a szöveg, a beetetés és az időzítés, na meg a helyszín. Sajnos nem én voltam az egyedüli, akit átvert, előttem is és utánam is behintáztatott pár embert, több millió forint értékben” – állítja a posztoló, aki kiderítette, ki verte át, és arra jutott, hogy Gáspár Laci öccséről van szó.

A Redditen mások is jelentkeztek, akik azt írták, ők is áldozatok. A posztoló elárulta, hogy beletörődött a hibájába, nem tett feljelentést az ügyben, történetét azért tette közzé, hogy a csaló több embert ne verhessen át.

(Kiemelt kép: RTL / Sajtóklub)

Exit mobile version