Mezei Léda: „Hamarosan férjes asszony leszek, amit alig várok!”

T. D. | 2023. Augusztus 03.
Már minden megvan a nagy napra.

Mezei Léda hosszú ideje egyedülálló volt, a sok munka mellett a magánéletére nem maradt annyi ideje. Nem csoda hát, hogy éppen a munkája során lett szerelmes: eleinte csak barátként tekintett a kollégájára, ám egy idő után elkezdett alakulni közöttük a szerelem

Fotó: Birton Szabolcs

Mindennek már két éve, a szerelmük azóta is dúl, hamarosan pedig oltár elé állnak. A színésznőt a Best magazin kísérte el az esküvői ruhapróbájára, ahol beavatta őket a nagy nap részleteibe. 

„Bár a mi esküvőnk semmiképpen sem mondható hagyományosnak, hiszen két tanúval ’szökünk el’ külföldre, továbbá lagzi sem lesz, azt szeretném, ha Csaba a ceremónia előtt pillantana csak meg. Már mindketten nagyon izgulunk – mondta Léda, majd hozzátette, igyekszik az esküvőjére tökéletesen kinézni. – Nem árulok el nagy titkot, a legtöbb menyasszonyhoz hasonlóan én is igyekszem formába lendülni, hogy a lehető legtökéletesebben álljon majd rajtam a ruha. Nem koplalok, fogyni nem is szeretnék, csak izmosodni, szálkásodni kicsit. Ezért sokat edzek, odafigyelek a szénhidrátfogyasztásra, és esténként inkább csak salátákat eszem. De őszintén szólva, rendben vagyok magammal. Az esküvőnkig még jó pár hét van vissza, addig is készülök testileg, lelkileg. Hamarosan férjes asszony leszek, amit alig várok!”

Exit mobile version