nlc.hu
Sztárok

A Keresztanyu szereplői mesélnek az intim jelenetükről

Józan László és Mezei Léda az ágyjelenetükről meséltek

A Barátok közt forgatásán ismerték meg egymást, de csak a közös munka után lett jóban Józan Laci és Mezei Léda, akik most a Keresztanyu forgatásán kerültek intim helyzetbe.

Nemrégiben mesélt arról Mezei Léda és Józan Laci, hogy a barátságuk lényegében akkor kezdődött, amikor már mindketten távoztak a Barátok köztből. Kiderült, hogy két utcányira laktak egymástól, és egyre többet jártak össze, most pedig már jó barátként dolgoznak együtt a Keresztanyun. 

„Nagyon jó úgy dolgozni egy kollégával, hogy közben közelebbi viszonyotok is van, baráti vagy akár több. Néha ez nagyon jól jön, az előnyünkre tudjuk fordítani” – mesélte nemrégiben a színész a Reggeliben, a színésznő pedig megerősítette, hogy igazi áldás, amiért ők ketten tudják kezelni egymást. Ettől a közös munka is könnyebb, bár a forgatókönyvírók kihívás elé állították őket. Léda és Laci a sorozatban szerelmeseket alakítanak, és a legutóbbi adásban volt intim jelenetük is, ezzel kapcsolatban kérdeztük őket. 

Keresztanyu ágyjelenetében Mezei Léda és Józan Laci

Józan Laci és Mezei Léda jelenetét megkönnyítette, hogy ismerik egymást

„Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy ez a szerelmi szál Lédával lesz, mert tapasztalatom alapján baráttal könnyebb intimebb jeleneteket forgatni, hiszen jobban ismerjük egymást és kevesebb a gátlás” – mondta Laci, és ezt a színésznő is megerősítette. 

„Van, aki azt gondolja, hogy könnyű ilyen jeleneteket forgatni, de ez nem így van. Ez esetben szerencsések voltunk, mert azt gondolom, hogy az ember kevésbé van zavarban, ha a legjobb barátjával forgat intim jelenetet” – magyarázta Léda.

Itt visszanézheted, hogyan sikerül Józan Laci és Mezei Léda fent említett intim jelenete: 

Az ágyjelenetek forgatásáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top