nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia ágyjelenete

Liptai Claudia a Szabó Győzővel közös ágyjelenetéről mesélt

Liptai Claudia első, filmes szereplése Szabó István rendezésében, Zsigmond Vilmos fényképezésében valósult meg. Előbbi olyan tanácsot adott neki, amely egész pályáján végigkísérte.

Nemcsak a mindennapi történésekről, hobbikról és az érdeklődési körükbe tartozó témákról beszélget Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám a Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben, hanem a filmekről is. Legutóbb Liptai Claudia filmszerepei is szóba kerültek, így derült ki, hogy a színésznő világhírű, magyar filmesekkel dolgozott első filmjében.

„Buda és Pest egyesülésének évfordulójára készítettek egy négyrészes sorozatot a BBC-nek, amelyben egy megözvegyült grófnőt kellett alakítanom. Az egyik legfontosabb jelenetem az volt, hogy vissza kellett fordulnom és belenézni a kamerába. A jelenet után odajött hozzám Szabó István és azt mondta nagyon kedvesen: ’A film egy nagyon finom műfaj, ide nem kellenek olyan nagyívű mozdulatok, mint a színpadon. Csak gondoljon rá és higgye el, az arcára lesz majd írva minden.’ Így is történt, azonnal értettem és meg tudtuk csinálni a jelenetet. Ez a pillanat beleégett a retinámba, most is kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy a szakma nagyjaival dolgozhattam és Szabó Istvántól kaphattam tanácsot” – idézte fel Liptai Claudia, aki nem sokkal ezt követően szerepelt a Valami Amerikában, ahol egy igazán pikáns jelenetben volt része Szabó Győzővel. A színésznő most elárulta, miként rögzítették a jelenetet.

„Egy ágyjelenetet kétféleképpen lehet felvenni. Vagy teljesen meztelenül – ilyenkor a szeméremrészeket egy speciális, testszínű ragasztóval fedik el – vagy részben meztelenül. A Valami Amerikában ez utóbbi történt. Felül fedetlen voltam, de csak a paplan alól kilógó lábam lehetett látni. Szabó Győzőn két alsónadrág volt és rettentően zavarban volt, nem úgy, mint én” – tette hozzá a minden hétfőn, 20:00-tól hallható ’ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia.

szabó győző liptai claudia

Képsorozat Liptai Claudia születésnapi bulijáról (Fotó: Smagpictures)

Emlékezetes ágyjelenetek a képernyőről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top