„Legalább öt hasonló kinézetű hölgyet tudnék említeni” – Berki Mazsi szinte felismerhetetlen új fotóján

T. D. | 2023. Augusztus 25.
Követői nem bírták szó nélkül hagyni a változást.

Berki Mazsi mögött tagadhatatlanul is nehéz másfél év áll, miután elvesztette férjét, Berki Krisztiánt. Az özvegy igyekezett keveset mutatni a gyászból, leginkább kislánya, Emma miatt. Az élet azonban kegyes volt hozzá, hiszen hamar rátalált a szerelem és új partnere nem csak neki csal mosolyt az arcára, de a kis Emmával is úgy viselkedik, mint egy pótapuka. Mazsi éppen ezért az elmúlt hónapokban kivirágzott. Rengeteget sportol, amitől csodás alakja lett és a szépítkezést sem szorítja háttérbe. A minap megosztotta követőivel, milyen lett az új póthaja, de a legtöbben inkább azt tették szóvá, hogy szinte már a felismerhetetlenségig műttette magát. Mazsi a kommentszekcióban leírta, miért változott ennyit. 

Fotó: TV2

„Nagyon csinos, jól áll. Viszont a régi Mazsi nekem jobban tetszett. Legalább öt hasonló kinézetű hölgyet tudnék most itt megemlíteni, akik műszájjal, műmellel, s póthajjal hódítanak, és gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki, mint most Te. Az »érték« nem itt kezdődik, te ezektől sokkal különb ember vagy!” – írta az egyik követője, majd mások is egyetértettek vele.

„Nagyon szép vagy, de totál felismerhetetlen. Bármi nélkül is szép voltál, a mosolyod öltöztetett. Különleges voltál, egyedi, mint mindenki. Így meg futószalagos.”

„Borzasztó, hogy az összes semmirekellő celebnő arra törekszik, hogy tetőtől talpig ugyanúgy nézzen ki, mint a többiek. Ez ezúttal is összejött.

Mazsi teljesen higgadtan és pozitívan reagált a negatív hozzászólásokra. „Köszönöm! Szeretem az ilyen hozzászólásokat. A szám azért extra itt, mert a képen egynapos, de majd erről is szeretnék nektek egy bővebb posztban mesélni – válaszolta, egy következő megjegyzésben pedig így folytatta. – 5 éve is volt szám és hajam is… A szülés után 1 évvel azonban valóban kés alá feküdtem… Ezzel sok anya egyet tud érteni és bizony ugyanennyien nem. Az elmúlt évben nem igazán meséltem nektek a magánéletemről, hogy min mentem keresztül testileg és lelkileg, de szeptembertől sort kerítek rá, mert tudom, sokan szerettek és valóban kíváncsiak vagytok rám.

Mazsi legújabb fotóját ITT tudod megtekinteni. 

Exit mobile version