nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi és a profi boksz

Profi bokszoló ellen állna ki Berki Mazsi

Berki Mazsinak nagyon bejött a boksz, most egy profi ellen készül ringbe szállni.

Folyamatosan edz Berki Mazsi, ugyanis nemsokára ringbe akar szállni, a Bors szerint egy profi ellen küzdene meg. „Bízom benne, hogy hamarosan lesz meccsem. Három hét kihagyás után most gőzerővel készülök a mérkőzésre, amiről még nem tudom, hogy pontosan mikor lesz. De ez nem is baj. A lényeg, hogy ha jön a telefon, hogy várnak a ringben, én biztosan készen leszek a harcra!

Berki Mazsi

Berki Mazsi (Fotó: Trenka Attila)

Mazsi elmondta, hogy bár gyerekkora óta sportol, az ökölvívásra csak nemrég, a Sztárbox kapcsán talált rá, de azonnal magával ragadta és gyorsan eldőlt, hogy a tévés összecsapások után is lesz számára folytatás.

Lesz időm egy helyi boksz klubba ellátogatni, ahol reményeim szerint leszervezhetek egy edzőmérkőzést egy jó nevű, helyi bunyós csajjal. Meg szeretném ugyanis méretni magam” – nyilatkozta korábban. 

Berki Mazsi volt a Sztárbox második évadának egyik győztese, a női könnyűsúlyban pontozással nyert a döntőben Dobos Evelin ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top