nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi új párja

Így csókolja új szerelmét Berki Mazsi – videó a párról

Zoltán mindenben támogatja a fiatal édesanyát.

Az nlc oldalán volt először látható közös fotó Berki Mazsiról és új szerelméről, Zoltánról. A férfi a hétvégi Sztárboxon tűnt fel, hogy támogassa kedvesét az elődöntőn. Zoltán Mazsi családja körében drukkolt, méghozzá az özvegy édesapjával, majd a meccs végén ölelésekkel és csókokkal várta a ringben megküzdő hírességet. Mazsi az Instagram-oldalán hosszan mondott köszönetet a műsorért, mely számára egy különleges utazás volt. A poszt mellé egy videót is tett, melyben többször is látható a férfival. Kattints ide a videóért!

„Még mindig nehezen találom a szavakat, hogy igazán mit is érzek legbelül…. nem tudom még leírni Nektek! Tudom, sok interjút adtam a mérkőzés óta, de nagyon-nagyon nehéz egy ilyen eseménysorozatot megemészteni és feldolgozni, akár sikerként vagy kudarcként éljük meg azt. A két legfontosabb szó, ami a szótáramban mindig elöl van, az a hála és köszönet! Nem lehetek elég hálás a Páromnak, az Edzőmnek, a Családomnak, a Barátaimnak, az Ismerőseimnek, Nektek és nem utolsósorban a kislányomnak, Emmának. Köszönöm a Sztárboxnak, hogy részese lehetek ennek a műsornak, és általa kicsit megmutathatom más oldalamat is Nektek” – írja az édesanya, majd így folytatta.

Berki Mazsi

Berki Mazsi (Fotó: Trenka Attila)

„Soha nem fogom elfelejteni ezt az életszakaszt az életemben… megtanultam most azt, hogy ha egy álmot nem csak kitűzök, hanem teszek is érte, akkor bizony az a javamra válik, és még az is lehet, hogy az álom valóság lesz. Brutális hónapok, hetek vannak mögöttem, érzelmi hullámvasutak tömkelege, de a java még hátravan. Nincs megállás, megyünk a végtelenbe és tovább!” – zárta Mazsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top