nlc.hu
Sztárok
Sok problémát hozott a Sztárbox Berki Mazsi párkapcsolatába

Sok problémát hozott a Sztárbox Berki Mazsi párkapcsolatába

Az influencer bevallotta, hogy a boksz sok problémát hozott a párkapcsolatába, ugyanis rengeteg idejét felemésztette a megmérettetésekre való felkészülés.

Berki Mazsi volt a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet legutóbbi epizódjának vendége, akit a felvételre kislánya, Emma is elkísért. A pici elképesztően otthonosan mozgott a kamerák előtt, olyannyira, hogy volt pillanat, amikor egy kicsit el is lopta a show-t édesanyja elől. 

Berki Mazsi

Berki Mazsi (Fotó: Trenka Attila)

Az influencer számos fontos témát megemlített életéből az adásban, többek között például azt is, hogy mennyi dolog történt az életében azóta, mióta utoljára Palik Lászlóéknál járt. Ekkor került szóba a Sztárbox című műsor, ahol elképesztő sikereket ért el, ugyanis ő lett a női győztese a műsornak. Mazsi elárulta, hogy rengeteget beletett ebbe a műsorba, igen keményen edzett, ami rengeteg idejét elvette, ez pedig konfliktust szült a párkapcsolatában. 

Tavaly ősszel a boksz sok problémát hozott a kapcsolatunkba, a családi életünkbe. Az én párom a klasszikus családvonalat viszi, szereti, ha a nő otthon van. Én azért szeretek jönni-menni, tenni-venni, dolgozni

– árulta el a nézőknek Mazsi, aki hamarosan azonban egy újabb tévéműsorban lesz látható. Párjával, Kajári Zoltánnal ugyanis a Nyerő Páros műsorában mérettetik meg magukat. 

„Régen minden napom pörgős és sűrű volt, de rá kellett jönnöm, hogy már nem ebben a ritmusban élek.” – tette hozzá az édesanya, aki vidékre költözött párjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top