nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi a nemzetközi bokszmeccsről

Nagy döntés előtt áll Berki Mazsi: „Őrlődöm”

Nehéz kérdéssel szembesült az üzletasszony.

Berki Mazsi a Sztárbox női győzteseként tavaly még határozattan jelentette ki, hogy a nemzetközi versenyen is megméretteti magát. Ám az elmúlt hónapokban rájött, ez nem is olyan egyszerű.

Berki Mazsi,

Berki Mazsi szeretne egyszerre édesanyaként, dolgozó nőként, szerető társként, valamint bokszolóként is helytállni, ám ez nem egyszerű – Fotó: Sajtóklub

„Egy elég nagy döntés előtt állok. (…) Szeretnék indulni. Egyedül csak amiatt őrlődöm, hogy már pontosan tudom, mivel járna egy ilyen intenzív felkészülés. Kevesebbet látnám a kislányom, a családom, alig maradna időm a munkámra, igazából bármi másra. Értelemszerűen a párommal is kevesebb időt tudnék tölteni” – magyarázta a Story magazinnak a kisgyermekes üzletasszony, hozzátéve: szó sincs arról, hogy a kedvese ne támogatná, de jogosan tart is az egésztől.

„Míg zajlott a Sztárbox, talán vele voltam a legtürelmetlenebb” – vallotta be Berki Mazsi, akinél az is sokat nyom a latban, hogy mennyit adott számára a Sztárbox és a Sztárbox-győzelem, valamint a boksz. 

Ha pedig bevállalom a novemberi versenyt, szükségem lesz egy sportpszichológusra is, illetve az otthoniak áldására. Amit persze megkapok, ha belevágok” – jegyezte meg.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top