nlc.hu
TV-sztárok

Berki Mazsi az anyaságról és szerelméről is mesélt

„Szerencsés embernek tartom magam, bár keményen bánt velem az élet” – Berki Mazsi az anyaságról és szerelméről is mesélt

Berki Mazsi új partnere mellett rájött, mennyire fontos számára a család.

Berki Mazsi a Blikknek elárulta, ugyan keményen bánt vele az élet, szerencsésnek tartja magát, és most már a helyére került az élete. 

„A kislányom születése után sokáig nem volt lehetőségem olyan módon megélni az anyaságot, ahogyan szerettem volna. Hamar vissza akartam állni a munkába, de ez a velünk történtek miatt még korábban eljött, mint szerettem volna. Amikor Emma egyéves lett, már együtt voltam a párommal, aki mellett végre az anyaságra tudtam koncentrálni.”

Elárulta azt is, azért mondott igent a Sztárboxra, mert szeretett volna bizonyítani magának, édesapjának és partnerének, de örül annak, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet látja benne. Hozzátette, a férfiak esetében nem az anyagiak voltak az előtérben, neki leginkább érzelmi biztonságra van szüksége, jelenlegi párja pedig ezt meg is adja neki. 

Kemény csaj vagyok, de mellette nő tudok lenni, olyan erős érzelmi hátországot biztosít nekem. Például ő választotta ki Emma bölcsijét, mert én hezitálós típus vagyok.

Berki Mazsi és párja, Zoltán.

Zoltánnal örömmel pózoltak az nlc-nek. (Fotó: Trenka Attila)

Megosztotta azt is, hogy az idei évben talán kissé túlvállalta magát, és ez nagy lecke volt számára, rájött, mennyire fontos neki a család.

„Bevallom, korábban többször előfordult, hogy végeztem a munkával, hazamentem és még utána is dolgoztam, miközben a kislányom éppen mutatni, mondani akart valamit. Rá kellett ébrednem, hogy ezek megismételhetetlen pillanatok, így addig inkább haza sem megyek, míg nem végzek a munkámmal.”

Mint elárulta, természetesen, a mindennapokban van segítsége, a családja rengeteget foglalkozik kislányával, és arra biztatja az édesanyákat, hogy akinek van erre lehetősége, fogadja a támogatást. 

„Emma rohamos ütemben fejlődik magától. A bölcsiben ő a legszebben beszélő gyermek, csak úgy szívja magába a tudást. Ám ennek ellenére sem erőltetek nála semmit.(…) Semmit nem szabad siettetni, minden gyereknek hagyni kell, hogy a saját ütemében fejlődjön. Ha eljön az ideje, szeretném majd erős iskolába íratni, de az biztos, hogy sosem fogok olyasmit elvárni tőle, ami rontana a lelki békéjén” – mesélt a gyermekéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top