nlc.hu
TV-sztárok

Berki Mazsi a Sztárboxról

Ezért várja Berki Mazsi, hogy véget érjen a Sztárbox

A végeredmény számára mindegy, hiszen már győztesnek érzi magát.

Miután megverte Janicsák Vecát, újabb összecsapásra készül Berki Mazsi. Az influenszer Dobos Evelinnel száll majd ringbe a Sztárbox döntőjében. Bár nagyon élvezi a műsort és magát az edzéseket is, azért van némi rossz érzése az édesanyának. 

Berki Mazsi

Fotó: RTL

„Egy édesanyának a legtöbb gondolata a gyereke körül forog. Emmácska biztos kezekben volt, a távolból szurkolt nekem. Ilyenkor mindig azt mondja, anya ’bumm-bummozni’ van. Úgy érzem, egyrészről sok időt veszek el tőle, másrészről viszont ez a sok edzés a javamra válik, és ezáltal az ő javára is – mondta a story.hu-nak Mazsi, aki ezt követően arra is reagált, hogy sokan őt tartják esélyesebbnek. – Tudom, hogy sokan esélyesnek tartanak a végső győzelemre, és ez jólesik. Nekem az a célom, hogy a maximumot hozzam ki magamból a ringben. Ha ezt érzem, mindegy, hogy nyerek, vagy sem. Ilyen támogató családdal, barátokkal és társsal már győztes vagyok.”

Bár Mazsi csak kicsit több mint másfél éve lett özvegy, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián, régóta nem titkolja, rátalált a szerelem. Új párja, Zoltán a mérkőzésekre is elkísérte kedvesét és teljes szívvel szurkolt neki a ring mellől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top