nlc.hu
Sztárok

Így készül Berki Mazsi a Sztárboxra

Berki Mazsi a Sztárbox előtt: „A rehabmacák csatája lesz”

Úgy érzi, méltó ellenfelet kapott.

Az elődöntökkel folytatódik vasárnap este a Sztárbox. Jóformán egész héten Istenes Bence és Rácz Jenő csörtéjén van a reflektorfény, miután a műsorvezető gyűlöletkeltő kommenteket osztott meg, melyekben arra biztatták, verje meg jól a séfet. Azóta is megy az üzengetés oda-vissza

Pedig vannak mások is, akik, ha nem is ilyen hangosan, de minden erejükkel készülnek a mérkőzésre. Berki Mazsi korábban szinte könnyedén ütötte ki a műsorból Megyeri Csillát, aki már az elejétől azt kommunikálta, belőle igazi bokszoló lett, majd a vereség után azzal védekezett, Mazsi a múltjában is sportolt, míg ő nem. 

Berki Mazsi

Fotó: RTL

Mazsi ezúttal Janicsák Vecával száll ringbe, amelyet így vezetett fel Instagram-oldalán. 

„Gumi Mazsi & Momzilla összecsapás most vasárnap a Sztárboxban. Ahogy Veca fogalmazott, a rehabmacák csatája lesz, de én azt gondolom, ennél azért sokkal komolyabb mérkőzést láthatnak majd a nézők. Méltó ellenfélt kaptam, akit nem lesz egyszerű megtörnöm, az biztos, de szeretnék nyerni, szeretném megmutatni, amit tanultam, hogy mennyit fejlődtem a legutóbbi meccs óta! Győzzön a jobbik” – olvasható Mazsi bejegyzésében, melyhez ellenfele elsőként szólt hozzá. – „Figyelj, köztünk van tisztelet, készülünk, ez a lényeg! Odatesszük magunkat, legyen egy jó mérkőzés és győzzön a jobb.”

Mazsi bejegyzését IDE kattintva tekintheted meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top