nlc.hu
TV-sztárok

Sztárbox: Berki Mazsi nyert női könnyűsúlyban

Sztárbox: Berki Mazsi legyőzte Dobos Evelint, ő diadalmaskodott női könnyűsúlyban

A pontozás döntött az összecsapásukon.

A Sztárbox vasárnap esti szuperdöntőjében elsőként Berki Mazsi és Dobos Evelin szállt ringbe. Végigbokszolták a négy negyedet, melynek során hol az üzletasszony, hol pedig a színésznő “sorozta” a másikat. Nehéz dolga volt a pontozóbíróknak, akiknek a döntése alapján végül Berki Mazsi került ki győztesen, egyhangú pontozással. Övé lett a díszes bajnoki öv.

Berki Mazsi - Fotó: Sajtóklub

Berki Mazsi a Sztárbox szuperdöntőjében, női könnyűsúlyban diadalmaskodott – Fotó: Sajtóklub

Berki Mazsi nehezen találta a szavakat, miután megnyerte a Sztárboxot, de elsőként ellenfele, Dobos Evelin teljesítményét méltatta.

Elmondása szerint az volt a célja, hogy olyat mutassanak a nézőknek, amit még nem láttak női bokszolóktól a műsorban, és úgy érzi, ez sikerült is.

Dobos Evelin szerint Berki Mazsi megérdemelte a győzelmet, mégis nagyon feldobottan nyilatkozott a döntő után, azt pedig élete egyik legmeghatározóbb élményeként élte meg, hogy Kovács Kokó István kommentálta őt bokszolóként. 

A mérkőzésük amúgy egy-két napig kétséges volt, mivel Dobos Evelin lebetegedett és kórházba került, de végül legyűrte a vírusfertőzést és ki tudott állni Mazsi ellen.

Berki Mazsi még a Sztárbox-döntő előtt arról beszélt egy interjúban, hogy amikor elvállalta a műsort, elsősorban magának, az édesapjának és a párjának szeretett volna bizonyítani. “De nagyon jól esik, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet lát bennem. Azt hiszem, tényleg változtam” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top