nlc.hu
TV-sztárok

Sztárbox: Brasch Bence nyerte a nehézsúlyt

Sztárbox: Brasch Bence kiütötte Árpa Attilát, övé lett a bajnoki öv nehézsúlyban

Három K.O.-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

A Sztárbox szuperdöntőjének második meccse a férfi nehézsúly volt: Árpa Attila és Brasch Bence csapott össze. A mérkőzés azonban hamar véget ért: a 20 évvel fiatalabb színész – aki már évek óta bokszol – már a második negyedben kiütötte az 52 éves színész-producert.

Brasch Bence

Brasch Bence mérlege: 3 K.O. – Fotó: Sajtóklub

Óvatosan kezdődött a mérkőzésük, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. A második menetben Brasch egyik ütésétől Árpa beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a meccset, ám egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró ekkor már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. 

Brasch Bence a győzelme után KKevinnek, Szegedi Fecsónak és Árpa Attilának is megköszönte, hogy átvehette a bajnoki övet, majd azt üzente a tévénézőknek, hogy akkor is menjenek az álmaik után, ha mindenkitől csak azt hallják, hogy nem elég jók, mert kitartó munkával bármit el lehet érni.

Amúgy a Valami Amerika című sorozat sztárjának sokat tett hozzá a boksz az életéhez, éppen ezért ez a sport a Sztárbox után is a mindennapjai része marad. Elmondása szerint még soha nem tudta kipróbálni magát élesben az ökölvívásban, de mindig szerette volna, ezért rengeteget dolgozott azért, hogy megnyerje a szuperdöntőt.

Árpa Attila a döntő után azt nyilatkozta, hogy szerinte ahhoz az emberhez került a bajnoki öv, aki a leginkább megérdemli. Úgy érzi, semennyire sem sikerült neki ez a meccs, de megköszönte a szurkolást a támogatóinak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top