nlc.hu
TV-sztárok

Dobos Evelin jobban van, részt vesz a Sztárbox döntőjén

Sztárbox: Dobos Evelin jobban van, ringbe száll Berki Mazsi ellen

Vasárnap este dől el, melyikük lesz a győztes.

Az utolsó pillanatig bizonytalan volt, Dobos Evelin vállalja-e a mérkőzést, mivel egy vírus miatt kórházba került néhány nappal ezelőtt.

Szerencsére már elég jól érzi magát ahhoz, hogy részt vegyen a Sztárbox döntőjén, ahol majd Berki Mazsival kell megküzdenie. 

„Rengetegen írtatok és talán még többen küldtétek az erőt. Köszönöm nektek. A Semmelweis Klinika sürgősségi osztályának is köszönöm, hogy minden létező segítséget megadtak. Ez a kép tegnap este készült az edzés után, 28 órával azután, hogy bejelentkeztem a kórházból. Kijelenthetem, hogy csodák igenis léteznek. Teljesen tünetmentes vagyok, kicsattanok az erőtől, 100%-ot bele tudok tenni és ma ringbe szállok a bajnoki övért!”

 – jelentette be a hírt Instagram-oldalán.

 

Dobos Evelin csütörtök éjjel került a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályára, de  péntek éjszakát már otthon töltött.

„Szombat este elmentem az edzőmhöz, Dobrádi Zsolthoz, hogy megnézzük, mennyire bírom a terhelést. Az edzés nagyon jól ment. Kijelenthetem, hogy képes vagyok 100 százalékos teljesítményt nyújtani. Nagyon szeretnék győzni, és mindent meg fogok tenni ennek érdekében” – nyilatkozta.
 
Csütörtökön a Reggeliben Evelin edzője elmondta, nagyon büszke tanítványára, mert rengeteget fejlődött, és azt is elárulta, hogyan tudják majd a magasságkülönbséget és az egyéb hátrányokat kezelni. 

Rám pozitívan hat a stressz

– vallotta be a színésznő.

Dobos Evelin

Fotó: Trenka Attila

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top