nlc.hu
TV-sztárok

Dobos Evelin párkapcsolata

Dobos Evelin menyasszony lett? Gyanús gyűrű csillog az ujján

A 31 éves színésznő ékszere lázban tartja a rajongókat.

A Ripost szerint Dobos Evelin a thaiföldi nyaralásuk óta hordja az ékszert, azaz szerelme az egzotikus vakáción tehette fel neki a nagy kérdést. A színésznő választottja Kovács Dániel Richárd, Nádai Anikó volt párja, és az RTL rendezője. 2022 óta vannak együtt, a hírek szerint pedig nagyon harmonikus a kapcsolatuk. A színésznő ujján január elején feltűnt gyűrű azóta is lázban tartja a követőit. Kattints ide a képért!

Kovács Dániel Richárd, Dobos Evelin

Kovács Dániel Richárd és Dobos Evelin. (Fotó: Schumy Csaba)

Evelin egyébként már Dániel kisfiával is megismerkedett. A híresség örömmel mesélt arról, milyen jól alakult az első találkozás. „Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. Szerencsére nem hagytak cserben a megérzéseim, és öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” mondta Evelin korábban a Story magazinnak azon kérdésére, hogy milyen a kapcsolata Nádai Anikó gyermekével.

Párja istenien főz

Evelin nem csak főzni, enni is szeret, a kedvencét pedig a párja, Dániel készíti. „Nyáron ritkán eszem nehéz ételeket, azokat a téli, hideg napokban kedvelem inkább. Ha kint meleg van, és jó idő, akkor nem szeretek túl sok időt a konyhában tölteni, ezért praktikus, gyors és könnyű recepteket készítek. Kifejezetten szeretem a hidegen is ehető, hűsítő ételeket, például a tökfőzeléket, a hideg uborkalevest. A harcsapaprikás túrós csuszával mindig is a kedvencem volt. Viszont amikor a párom, Dani először elkészítette nekem, rájöttem, hogy még életemben nem ettem igazán jó harcsapaprikást”mesélte a sztár. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top