nlc.hu
Sztárok

Dobos Evelin magánélete

Így öleli a szerelmét a győzelem után Dobos Evelin – Fotók

Kovács Dániel Richárd a ring mellől szurkolt a színésznőnek.

Elképesztő volt Dobos Evelin és Nyári Dia összecsapása a vasárnap esti Sztárboxban. A két híresség mérkőzését végül Dobos Evelin nyerte, így ő mérkőzik meg Berki Mazsival a szuperdöntőben. A szurkolótáborban újra jelen volt a színésznő párja, Kovács Dániel Richárd, aki el sem mozdult a ring mellől. A pár csak ritkán jelenik meg együtt a nyilvánosság előtt.

Íme pár fotó róluk 

Dobos Evelin
Megnézem
Összes kép (4)

A szerelmesek nem az RTL berkeiben ismerkedtek meg: a rendező ráírt a megműtött színésznőre a közösségi oldalán, beszélgettek, egy hónap múlva találkoztak, majd hamarosan összeköltöztek.

Dobos Evelin

Dobos Evelin a győzelem után (Fotó: Trenka Attila)

„Hamar összeköltöztünk Evelinnel, de igazából magától értetődő volt az együttélés. Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt, rengeteget beszélgetünk, és nyilván olykor szakmázunk, de csak mértékkel”ecsetelte korábban Kovács Dániel Richárd a Story magazinnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top