nlc.hu
Sztárok

Kovács Dániel Richárdot szereti Dobos Evelin

Nádai Anikó exével jött össze Dobos Evelin, már 2 hónapja alkotnak egy párt

Először és utoljára nyilatkoztak a szerelmesek.

Bár Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd szerelme még friss, a színésznőnek és az RTL főrendezőjének a tervei nagyon is komolyak.

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd 2 hónapja alkotnak egy párt – nlc-montázs, fotók: Sajtóklub

„Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember” – mesélte a Story magazinnak a Keresztanyu színésznője.

Kovács Dániel Richárd elárulta, hamar összeköltöztek. „Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt” – mesélte.

A 30 éves színésznő a párja és Nádai Anikó közös kisfiával is azonnal megtalálta a közös hangot. „Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. (…) Öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” – vallotta be Dobos Evelin. A filmes szakember szerint is már az első pillanattól fogva összefonódtak.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top