nlc.hu
Egészség

Műteni kellett Dobos Evelint

Műteni kellett Dobos Evelint

Dobos Evelin barátnője unszolására szánta rá magát a műtétre.

Dobos Evelin legutóbb megnyerte a Sáfrány Emese elleni meccsét a Sztárboxban. Ezen a hétvégén Nyári Diával mérkőznek majd meg azért, hogy az egyikük Berki Mazsi ellenfele legyen majd a döntőben.

Evelinnek nagyon rossz volt a szeme, s ha nem csináltatta volna meg, a ringben is komoly gondjai lehettek volna – írja a Blikk.

Dobos Evelint műteni kellett

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

„A gimnázium elején még hiúsági kérdést csináltam belőle, de muszáj volt belátnom, hogy kell a szemüveg. Anélkül ugyanis húsz százalékos volt a látásom, csak árnyakat, foltokat láttam….Hihetetlenül boldoggá tesz, hogy 15 év után újra látok, sőt, amióta megoperálták a szememet, jobban látok, mint valaha, ezért bánom, hogy mindezt nem tettem meg előbb” – mondta Dobos Evelin, aki barátnője, Sztarenki Dóra biztatására vállalta a műtétet. 

Nádai Anikó korábban Kovács Dániel Richárddal volt együtt, közel öt évig. A párnak egy közös gyermeke született, a most nyolc éves Patrik. Richárd 2022-ben Dobos Evelin oldalán találta meg a boldogságot, akit egy közösségi oldalon ismert meg. 

„Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. Szerencsére nem hagytak cserben a megérzéseim, és öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” – mondta Evelin, aki Nádai Anikóval is remek kapcsolatot ápol. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top