nlc.hu
TV-sztárok

Dobos Evelin vírusfertőzése

Sztárbox: Sürgősségire került Dobos Evelin

Rácz Jenő is üzent Evelinnek, aki a kórházból kért támogatást a rajongóitól, hogy vasárnap ringbe szállhasson a Sztárboxban.

Súlyos állapotban került a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályára Dobos Evelin. A színésznő vírusos megbetegedéssel ment be a kórházba, infúziót kap, az orvosok pedig próbálják felerősíteni, hogy legyen esélye ringbe szállni a Sztárbox vasárnapi döntőjében, ahol Berki Mazsival csapna össze.

Dobos Evelin

Dobos Evelin (Fotó: Trenka Attila)

Evelin a kórházból kérte rajongóit, hogy küldjenek erőt, posztja alatt pedig a Sztárbox több résztvevője is támogatásáról biztosította. Rácz Jenő azt írta, hogy „Nem lesz semmi baj, erősebb vagy mindennél”, míg Nyári Dia már a vírust legyőző taktikát vázolta: Dupla bal és egy gyomor.

Dobos Evelin a Sztárbox első fordulójában Sáfrány Emesét győzte le, míg az elődöntőben Nyári Dia felett diadalmaskodott. A legutóbbi alkalommal Evelin párja, Kovács Dániel Richárd is a ring mellett szurkolt a színésznőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top