nlc.hu
Sztárok
Hollandiában forgatott együtt Hajdú Péter Eva Mendessel

Eva Mendes igent mondott Hajdú Péter felkérésére: ebben a reklámban fog szerepelni

Eva Mendes nem véletlenül mondott igent Hajdú Péter felkérésére. Íme a részletek!

Hajdú Péter újabb világsztárral készíthetett interjút, mégpedig nem mással, mint Eva Mendes-szel. Hollandiában találkoztak, és nem véletlenül esett erre a helyszínre a választás. Egy reklámfilm fogatása miatt választották ezt az országot, ugyanis a világsztár egy magyar márka arca lesz a jövőben.

Eva Mendessel forgatott Hajdú Péter

Egy üdítőitalokat gyártó cég piacra dobja az alumíniumdobozos ivóvizét. A csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható, így nagy esély van rá, hogy végleg búcsút inthetünk a műanyag palackoknak. Talán leginkább ez volt az oka, amiért Eva Mendes igent mondott Hajdú Péter felkérésére.

Büszkén mondhatom: nemcsak találkozhattam Eva Mendesszel, de interjút is készíthettem vele, ami azért nagy szó, mert jó pár éve nem igazán ad interjúkat, amióta nem szerepel filmekben.

-nyilatkozta a producer.

Hajdú szerint a színésznő végig kedves és közvetlen volt a beszégetés során. Állítólag Budapest a szívébe lopta magát és a magyarokat is megkedvelte Mendes, amikor néhány éve több hónapot töltött nálunk. Akkor Ryan Gosling miatt érkezett a fővárosba, ugyanis férje hazánkban forgatott.

Az interjú közben a színésznő Hajdú Péter szemébe mondta, hogy amennyiben most egy PET-palackkal a kezében ült volna le faggatni őt, szó nélkül otthagyta volna a producert. Hollywoodban ugyanis ő az egyik legnagyobb környezetvédő Leonardo DiCaprio és Jason Momoa mellett.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top