nlc.hu
Sztárok
Sokként érte Farkasházi Rékát, hogy elköltözött otthonról a fia

Sokként érte Farkasházi Rékát, hogy elköltözött otthonról a fia

Döbbenten fogadta fia döntését.

Farkasházi Réka élete komoly fordulóponthoz érkezett. A 46 éves színésznő 20 éves fia, Sárközy Benjámin 3 hónappal ezelőtt elhagyta a szülői házat. A háromgyermekes anyukát hidegzuhanyként érte, amikor Beni közölte vele, hogy elköltözik – írja a Metropol. Minderről a Palikék világa / Ilyen az élet című műsorban beszélt anya és fia. „Az volt egy nagy rácsodálkozás, amikor közölte, hogy mi lenne, ha most ő elköltözne. Az olyan volt, hogy Úristen, hogy tessék? (…) Amellett, hogy sokkoló volt elsőre, volt bennem egy olyan érzés, hogy de jó, meglépte” – vallotta be Farkasházi Réka.

Elköltözött a családi fészekből Farkasházi Réka nagyfia - Fotó: Sajtóklub

Elköltözött a családi fészekből Farkasházi Réka nagyfia – Fotó: Sajtóklub

Beni – aki az ELTE-n tanul, emellett vízilabdázik és egy irodalmi ügynökségnél dolgozik – a közös interjúban elárulta, miért is döntött így: “Szerettem volna valamennyire független lenni, mert az is egyfajta módja annak, hogy önállósodjak, ha elköltözöm. A felnövésem egy új szakaszba lép”. Egy csapat- és egy egyetemi társával költözött össze a szülei korábbi lakásában.

A színésznő – akit otthon két kislánya várja haza – amúgy nagyon büszke a fiára; boldog, hogy elindult a saját útján, még ha először sokkolta is Beni döntése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top