nlc.hu
Sztárok

Farkasházi Réka a gyerekeiről mesélt

Farkasházi Réka büszke arra, ahogy a gyerekeit nevelte

Nem szól bele a gyerekei magánéletébe.

Farkasházi Réka nagyfia, Sárközy Benjámin a napokban húsz éves lett. A színésznő adott egy interjút a Best Magazinnak, a beszélgetés során pedig szóba került az anyaság is, amit bár Réka nehéz feladatnak tart, szerinte jó munkát végeztek a férjével. Benjáminról állítása szerint mindenki pozitívan beszél, értelmes, intelligens és tájékozott fiúnak írják le, ami büszkeséggel tölti el. „Nagyon jó gyerek, miközben nem egy anyámasszony katonája. Vagány, talpraesett egyetemista és vízilabdázó. Roppant büszke vagyok rá!” – mesélte az édesanya a lapnak. 

Farkasházi Réka

Farkasházi Réka (Fotó: Trenka Attila)

A fiatal fiú jelenleg egyedülálló. Réka bárkit szívesen lát a gyermeke mellett, és számára csak az a fontos, hogy a fia boldog legyen. „Igyekszem nem véleményt formálni és beleszólni, milyen párt válasszon – noha hozzáteszem, az én arcomra is épp úgy rá van írva minden, mint Beninek. Egyébként szerintem jó anyós leszek. Nem vagyok egy kritikus, válogatós típus, akinek senki sem felel meg. Épp ellenkezőleg. Miután Beni szakított az első szerelmével, én magam is napokig sirattam a kapcsolatukat. Igazság szerint mindenkit nagyon hamar megkedvelek, hisz nekem csupán az a fontos, hogy a fiam boldog legyen” – tette hozzá a színésznő.

Farkasházi Réka egyébként 17 évesen mutatkozott be a nagyközönség előtt, azóta pedig már több területen is megmutatta a tehetségét. A színésznő nemcsak a karrierjében, de a magánéletében is rendkívül sikeres: 28 éve alkotnak egy párt a férjével, akivel három gyermeket nevelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top