nlc.hu
Sztárok

Sztárok családi fotói

Generációk a címlapon: sztárok, akik ritkán látott lányaikkal szerepeltek

A következő hírességek egy különleges fotózás keretein belül álltak kamera elé, méghozzá a lányukkal. Van köztük olyan is, aki évek óta nem mutatta meg gyermekét a nagy nyilvánosságnak.

Stahl Judit és Hanna 

Az egykori televíziós legenda évek óta a rivaldafénytől távol éli az életét, interjúkat is csak ritkán vállal. Most a Nők Lapja magazinnal kivételt tett, sőt, kicsi kora óta nem látott lányával, a 18 éves Hannával került a címlapra. Bár külsőre nagyon hasonlítanak, személyiségük merőben különbözik egymástól.

„Hanna szerencsére kiegyensúlyozottabb. Nincsenek nagy amplitúdójú elkeseredései, mint amilyenek nekem voltak ennyi idős koromban. Ő most tizennyolc, és mintha sokkal bölcsebben született volna, mint én. Sokkal jobb gyerek, mert én átokházi kölyök voltam ám” – fogalmazott a híresség. A cikkből az is kiderült, hogy anya és lánya jelenleg együtt dolgozik. 

„A Flódninál azt gondoltuk, együtt kell a szituációkat kitalálnunk, de aztán rájöttünk, jobb, ha külön írjuk a történeteket. Anyu intézi a szerződéseket, ő a produkciós vezető. Én meg a rendezőasszisztens, aki a kellékbeszerzéseket intézi, vagy beszél a világosítókkal” – osztotta meg Hanna a lappal.

Hernádi Judit és Zsófia

Bár a Jászai Mari-díjas színésznő lánya is ismert személyiség, közösen csak ritkán állnak kamerák elé. Ennek egyik oka az is, hogy Hernádi Judit és Tarján Zsófia között nem volt mindig felhőtlen a viszony: előfordult, hogy két évig nagyon keveset beszéltek egymással. Ebben az időszakban sem tűntek el egymás életéből, de a beszélgetéseikben mélyebb témákat nem érintettek. 

„Mind a ketten majd belepusztultunk, de azt gondolom, néha meg kell tapasztalnunk a rosszat, le kell merülnünk a mélybe, hogy utána értékelni tudjuk a jót. Szerintem velünk ez történt. Rádöbbentünk, amit mindig is tudtunk, imádjuk egymást, és mindig számíthatunk a másikra” – mesélte Hernádi Judit, akinek ma már kitűnő a kapcsolata a gyermekével.

Kulcsár Edina és Nina

Korábban már összeszedtünk pár érdekességet a modell néhány családos címlapjáról, ám most arról lesz szó, hogy középső gyermekével, Ninával mikor láthattuk őt utoljára egy magazin kezdő oldalán: legutóbb 2020 év végén, amikor a Kulcsár-Csuti család karácsonyi pizsamában szerepelt a címlapon. 

Kulcsár Edina, Csuti, Nina és Medox

Kulcsár Edina, Csuti, Nina és Medox 2020 karácsonyán (fotó: Best magazin)

Kulcsár Edina és előző párja, Szabó András Csuti közös gyermeke, Nina 2020-ban született, most áprilisban lett hároméves. A korábban a kislánya hajvasalásáért betámadott édesanya csak ritkán posztolt Nináról a közösségi oldalain. A modell harmadik csemetéjét, G.w.M-mel közös kislányát, Amarát október elején mutatták meg a rajongóknak, szintén egy magazin címlapján.

Farkasházi Réka és Tamara 

Meglepetés magazin borítóján nem csak az látszik, hogy az ötéves Tamara tündéri gyerkőc, hanem hogy örökölte édesanyja kamera iránti szeretetét is. A színésznő a lapnak elárulta, hogy Tamara nyitott, közvetlen, nem szégyenlős kislánya, aki nagy szeretettel fordul az emberek felé. Réka számára a családja a legfontosabb. Férjével, Sárközy Bencével három gyereket nevelnek.

Goldie Hawn, Kate Hudson és a lánya, Rani Rose

Goldie Hawn lányával, Kate Hudsonnel és lánya unokájával, a 16 hónapos Ranival került 2020-ban a People magazin címlapjára. A végeredmény egy három generációs habos-babos fotósorozat lett, melyről a színésznők azt nyilatkozták, hogy életre szóló élmény volt számukra. Kate Hudson hozzátette, hogy 15 éves korában szerepelt először együtt az anyjával címlapon, ami lényegében megalapozta a karrierjét.

Salma Hayek és Valentina 

Tavaly az akkor 14 éves tinédzser és híres anyukája a mexikói Vogue borítóján tűntek fel. Valentina a lapnak adott interjúban elmesélte, hogy rendezői pályára készül, vonzza a filmek világa, és 57 éves anyukájához hasonlóan a színészet is benne van a pakliban. Az ősz tincseit büszkén vállaló Salma Hayek pedig elárulta, hogy tiszteli a lánya önállóságát, aki már egészen kicsi kora óta maga választja ki a ruháit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top