Család

Goldie Hawn lányával és unokájával pózol a People címlapján

A fotózást mindannyian különleges élményként élték meg.
Goldie Hawn és Kurt Russell

Már csak néhány nap, és megjelenik a People magazin legfrissebb különkiadása, ami a Beautiful Issue vagyis a csoda szép szám címet kapta. A magazin egyébként különösen szerencsésnek érezheti magát, a most megjelenő kiadás címlapfotózását, amin Goldie Hawn, a lánya, Kate Hudson és 16 hónapos unokája, Rani egyszerre vett részt, még a koronavírus-járvány berobbanása előtt, februárban megejtették.

Így aztán semmi akadálya nem volt, hogy mostanra elkészüljön a háromgenerációs, valóban csoda szép címlap, aminek készítését mindkét színésznő különleges eseményként élte meg. A magazinnak adott interjújában Kate Hudson még azt is elárulta, a mostani fotózás eszébe juttatta az első közös címlapját édesanyjával.

„15-16 éves lehettem. Egyik nap jövök haza az iskolából, úgy ahogy azt kell, farmerben, amikor anya megkérdezi, lenne kedvem szerepelni vele egy fotózáson” – idézte fel Hudson, aki beszélt arról is, hálás Goldie Hawnnak, amiért minden feltételt megteremtett ahhoz, hogy sikeres, kiegyensúlyozott és magabiztos nő lehessen. „Bízom benne, hogy én is ugyanígy tudom majd támogatni Rani felnőtté válását.”

Olvass még többet Goldie Hawnról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top