Sztárok

53 évvel ezelőtti képek: így kezdődött Goldie Hawn és Kurt Russell szerelme

Az első találkozáskor már ugyanazt érezték, aztán el kellett telnie egy jó időnek, mire Kurt Russell összeszedte a bátorságát, és randevúra hívta Goldie Hawnt. Egészen pontosan 17 évet várt ezzel.

1966-ban, egy Disney film forgatásán találkozott először Goldie Hawn és Kurt Russell, de akkor még egyikük sem hitte, hogy ebből lehet valami tartós

Megnézem
Összes kép (2)

„21 éves voltam, ő pedig 16. Imádni valónak találtam, de túl fiatal volt még. Aztán, évekkel később találkoztunk újra, és beugrott, hogy már akkor nagyon kedveltem, amikor először láttam. Mindketten azt mondtuk, hogy nem kezdenénk szakmabelivel, de ez is csak azt mutatja, hogy sosem tudhatod mit hoz az élet” – mondta egy BBC Rádiónak adott interjúban Goldie Hawn. 

GIF
Goldie Hawn a filmben egy táncost alakított

Később, egészen pontosan 1983-ban találkoztak másodszorra a Második műszak forgatásán, ahol már rengeteg közös jelenetük volt, és már a forgatás első percében érezhető volt, mennyire vonzódik egymáshoz a két színész. Goldie Hawn akkor már egy éve hivatalosan is elvált a második férjétől, és egyedül nevelte a két gyereküket, Kurt Russell pedig abban az évben vált el a fia anyjától.

„Nagyjából kétszer találkoztunk. Először 1966-ban a Disney forgatáson, amikor én még 16 éves voltam, ő pedig egy fiatal táncos, az volt az első filmje. Másodszorra pedig 1983-ban a Második műszak forgatásán. Borzasztóan másnapos voltam, és egyáltalán nem ismertem Goldie-t. Nem voltam felkészülve, hogy milyen látvány fogad a forgatáson, és fantasztikusan nézett ki. Így kimondtam, ami először eszembe jutott: Azta, neked remek az alakod! Gyorsan történt, és rosszul is elsülhetett volna, de ő annyit mondott, csak hogy: Hű, köszönöm! Így kezdődött” – mondta 2017-ben Kurt Russell Conan O’Briannek. 

Megnézem
Összes kép (2)

A kapcsolatuk innentől már gyorsan alakult. A Második műszak táncjelenetét sokszor kettesben gyakorolták, és egyik este Russell elhívta Hawnt a Playboy Clubba, és olyan jól sikerült az este, hogy a színésznő áthívta magához a kollégáját. Ám Hawn házát éppen felújították, ezért nem volt nála a lakáskulcsa, így betörtek a házba. 

„Felmentünk az emeletre, és a képzeletbeli hálószobában voltunk, amikor besétáltak a rendőrök. Ez volt az első randink” – mesélte Russell, de a People magazinnak adott interjúból az is kiderült, hogy mindez nem rontotta el az estét. A két színész elment egy közeli hotelbe, és gyakorlatilag ettől kezdve együtt is élnek. 

Goldie Hawn és Kurt Russell máig imádják egymást (Fotók: GettyImages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top